Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Londerby!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Londerby!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Με τρία παιχνίδια στο Λονδίνο συνεχίζεται σήμερα, η 34η αγωνιστική - “Ο θάνατος σου ή ζωή μου” στο Βικαρέϊζ Ρόουντ

07.07.2020 | 13:43

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Με τρία παιχνίδια στο Λονδίνο συνεχίζεται σήμερα, η 34η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. “Ο θάνατος σου ή ζωή μου” το παιχνίδι στο Βικαρέϊζ Ρόουντ. Η Γουότφορντ υποδέχεται την Νόριτς, σε ένα παιχνίδι που η νίκη είναι ζωτικής σημασίας. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 17η θέση με 28 βαθμούς. Διανύει μια πολύ κακή σεζόν και έχει ένα βαθμό διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού. Απόψε, θέλει την νίκη για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις και να συνεχίσει να ονειρεύεται την παραμονή στην Πρέμιερσιπ.

Από την άλλη, η Νόριτς είναι η ουραγός του πρωταθλήματος και έχει 7 βαθμούς διαφορά, από τις “σωτήριες” θέσεις. Τα “καναρίνια” δεν έχουν βρει ρυθμό και έχουν 5 ήττες στα τελευταία παιχνίδια. Απόψε,  θα πρέπει να αντιδράσει για συνεχίσει να ελπίζει στην παραμονή της.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Τα άλλα παιχνίδια

Στα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής, η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται την Τσέλσι στο Σέλχαστ Παρκ. Οι γηπεδούχοι είναι στην 14η θέση με 42 βαθμούς. Έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους και δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Έρχονται από ένα σερί δύο νικών και απόψε θέλει να το συνεχίσει. Οι “μπλε” από την άλλη, είναι στην 4 θέση με 57 βαθμούς. Με το θετικό αποτέλεσμα θέλει να αποκτήσει μια διαφορά ασφαλείας από την Γιουνάιτεντ και να παραμείνει στις θέσεις του Τσάμπιονς Λίγκ.

Λίγες ώρες αργότερα, η Άρσεναλ αντιμετωπίζει την Λέστερ, στο Έμιρεϊτς. Η γηπεδούχος ομάδα είναι 7η  και έχει έξι βαθμούς διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Έχουν τέσσερις σερί νίκες και θέλουν να τις αυξήσουν. Οι φιλοξενούμενοι, βρίσκονται στην 3η θέση και θέλει την νίκη για να παραμείνει σε αυτήν.

Δείτε ακόμη:

Το Λαϊκό Λαχείο μοίρασε περισσότερα από 7 εκατομμύρια ευρώ τον Ιούνιο
Οι καλύτερες ομάδες προσφέρουν θέαμα στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Sports
Η Σοσιεδάδ ξόδεψε βαθμούς, όχι όμως και ελπίδες Ευρώπης
Exit mobile version