Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Ερασιτέχνης: Ωρα Μαλακατέ!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Ερασιτέχνης: Ωρα Μαλακατέ!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Ερασιτέχνης: Δεν υπήρξε αντίπαλος στο ψηφοδέλτιό του και ανέλαβε το δύσκολο αυτό πόστο στην κρισιμότερη στιγμή της πράσινης ιστορίας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣΕρασιτέχνης: Στην πιο δύσκολη στιγμή στην ιστορία του συλλόγου, ο νέος ηγέτης του Ερασιτέχνη του Παναθηναϊκού είναι από σήμερα ο Τάκης Μαλακάτες. Στις αποψινές εκλογές του ερασιτέχνη το ψηφοδέλτιό του ήταν το μόνο που συμμετείχε στις εκλογές. Θυμίζουμε και ο Φοίβος Μορίδης είχε θέση υποψηφιότητα, όμως την απέσυρε λόγω της  πίεσης των οπαδών και των μελών. Ενώ, υπήρξαν και στιγμές έντασης, αφού μερικοί οπαδοί πέταξαν μπουκάλια, την ώρα της ανάγνωσης της ανακοίνωσης, του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Στις δηλώσεις που έκανε ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού, τοποθετήθηκε για τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο. Πιο συγκεκριμένα, ο  Μαλακάτες για το θέμα του γηπέδου δήλωσε: «Για να πέσει η Λεωφόρος, θα πρέπει να μας έχουν δώσει όλα τα γήπεδα με το κλειδί στο χέρι στον Βοτανικό». Όταν ρωτήθηκε, ποια γήπεδα ανέφερε, απάντησε: Η δική μου άποψη είναι μπάσκετ, ποδόσφαιρο και Ερασιτέχνης».

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Ερασιτέχνης: Ο Ακριτίδης

Έντονες ήταν και οι αντιδράσεις που προκάλεσε η παρουσία του Χρόνη Ακριτίδη στο ψηφοδέλτιο του  Μαλακατέ. Οι φίλοι του ΠΑΟ θεώρησαν τον Ακριτίδη υπεύθυνος της διπλής Ανάπλασης στον δήμο Αθηναίων. Εξ ου και ρώτησαν τον υποψήφιο πρόεδρο αν ο Χρόνης Ακριτίδης θα προασπιστεί τα συμφέροντα του συλλόγου ή είναι υπέρ της λύσης Βοτανικού. Ο Τάκης Μαλακατές ξεκαθάρισε ότι ο κύριος Ακριτίδης θα «προασπιστεί τα συμφέροντα» του Παναθηναϊκού.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη , αποτελούν οι: Μαλακατές Παναγιώτης, Βρανόπουλος Δημήτρης, Συνοδινός Θεόδωρος, Παπασχάλης Χαράλαμπος, Κυριζάκης Χρήστος, Ακριτίδης Χρόνης, Νίκας Σωτήρης, Αντωνιάδης Γιάννης, Κατσούλη Ελένη, Γαλάνη Κυριακή, Σκολίδης Λεωνίδας.

Δείτε ακόμη:

Η Σοσιεδάδ ξόδεψε βαθμούς, όχι όμως και ελπίδες Ευρώπης
Οι καλύτερες ομάδες προσφέρουν θέαμα στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Sports
Το Λαϊκό Λαχείο μοίρασε περισσότερα από 7 εκατομμύρια ευρώ τον Ιούνιο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις