Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – μεταγραφές: Πήρε Κρίστινσον
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Πήρε Κρίστινσον

Ολυμπιακός - μεταγραφές: Η επιθυμία του Ισλανδού διεθνούς να παίξει Ευρώπη και η καλή προσφορά του πρωταθλητή 2020 τον έντυσαν στα κόκκινα.

Ολυμπιακόςμεταγραφές: Κάτοικος Λιμανιού έγινε ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον! Παρά τις πολλές προσφορές, ο παίχτης θέλησε να συνεχίσει στους πρωταθλητές Ελλάδας. Έτσι, ο Ισλανδός διεθνής τερματοφύλακας θα φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια. Οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τον παίχτη έναντι του ποσού των 400 χιλιάδων. Ενώ, με την ολοκλήρωση του ντιλ αυτού, η ΑΕΛ θα έχει το προνόμιο να αποκτήσει δύο παίχτες του Ολυμπιακού. Είτε ως ελεύθερους, είτε ως δανεικούς αυτή την μεταγραφική περίοδο. Η μεταγραφή είχε οριστικοποιηθεί την περασμένη Παρασκευή.

Ο 31χρονος ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της «βασίλισσας του κάμπου», αφού αποτελούσε την πρώτη επιλογή της ομάδας, τα δύο χρόνια που αγωνίστηκε εκεί. Την φετινή σεζόν, έχει 30 συμμετοχές, ενώ στις 9 από αυτές να κράτησε το μηδέν για την ομάδα του. Ο ύψους 1,92 γκολκίπερ έχει αγωνιστεί στις Ρέικιαβικ, Χάμαρμπι, Εξέλσιορ και Ράντερς. Ενώ, έχει και 15 συμμετοχές με την εθνική Ισλανδίας.

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Η ανακοίνωση

Το ντιλ έκανε γνωστό η ΑΕΛ με ανακοίνωση της, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει: “Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι κατόπιν σχετικής συμφωνίας ο διεθνής Ισλανδός τερματοφύλακας Όγκμουντουρ Κρίστινσον μεταγράφεται στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η ΑΕΛ είχε αρκετές προτάσεις για τη μεταγραφή του Κρίστινσον. Όμως ο ίδιος και οι εκπρόσωποι του κ.κ. Μπιτζίδης και Παπούλιας επέλεξαν τη μετακίνηση του στον Ολυμπιακό. Ο Κρίστινσον επιθυμούσε διακαώς τη μεταγραφή του σε ομάδα είτε της Ελλάδος είτε του εξωτερικού, η οποία θα συμμετέχει σε ευρωπαϊκά κύπελλα. Και η βέβαια συμμετοχή του Ολυμπιακό στο Champions League της επόμενης περιόδου απετέλεσε γι αυτόν πρόσθετο κίνητρο. Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκτός της χρηματικής αποζημίωσης των 400.000 θα έχει και την απόλυτη προτεραιότητα είτε και με ελευθέρας είτε με μακροχρόνιο δανεισμό για την απόκτηση 2 ποδοσφαιριστών από την ΠΑΕ Ολυμπιακός”.

Ενώ, παρέθετε και το βιογραφικό του Ισλανδού: “Ο Κρίστινσον είναι 31 ετών, έχει ύψος 1,93, έχει σπουδάσει νομικά, είναι υψηλού επιπέδου αθλητής και είχε ξεχωριστή καριέρα στην Εθνική Ισλανδίας, αλλά και στις ομάδες που αγωνίστηκε (Fram, Randers, Hammarby, Excelsior) και βέβαια στην ΑΕΛ, όπου υπήρξε βασικός και αναντικατάστατος στα 2 χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα μας. Η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο κ. Αλέξης Κούγιας τον ευχαριστούμε για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας τις 2 σεζόν που αγωνίστηκε μαζί μας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να πετύχει τους στόχους του με τη νέα του ομάδα”.

Δείτε ακόμη:

Η Σοσιεδάδ ξόδεψε βαθμούς, όχι όμως και ελπίδες Ευρώπης
Οι καλύτερες ομάδες προσφέρουν θέαμα στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Sports
Το Λαϊκό Λαχείο μοίρασε περισσότερα από 7 εκατομμύρια ευρώ τον Ιούνιο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις