Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – προπονητικό: “Μένω εδώ”!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – προπονητικό: “Μένω εδώ”!

ΑΕΚ - προπονητικό: Τέλος στις φήμες έβαλε ο προπονητής της ΑΕΚ μέσω του επίσημου καναλιού της “ένωσης”, αλλά και του Nova Sports.

ΑΕΚπροπονητικό: Διέψευσε τα  σενάρια, που τον ήθελαν να αφήνει την ΑΕΚ για την Σπαρτάκ Μόσχας, ο Μάσιμο Καρέρα. Δημοσιεύματα από το ρώσικο σαιτ “sport24.ru”, έκαναν λόγο για φυγή του Καρέρα από την “ένωση”, με προορισμό την Μόσχα. Ωστόσο, ο ίδιος, ο Ιταλός αρνήθηκε κατηγορηματικά αυτό το σενάριο και ανέφερε, πως δεν πρόκειται να αφήσει την ΑΕΚ για άλλη ομάδα. Μην ξεχνάμε, πως ο 56χρονος τεχνικός έχει συμβόλαιο με τους “κιτρινόμαυρους” εως το καλοκαίρι του 2021.

Το τέλος σε αυτες τις φήμες, ο προπονητής της ΑΕΚ, το έβαλε μέσω του επίσημου καναλιού της “ένωσης”, αλλά και μέσω της Nova Sports. Μάλιστα, στις δηλώσεις του ο Καρέρα ήταν ξεκάθαρος και δήλωσε, πως είναι απόλυτα αφοσιωμένος στο έργο του με την ΑΕΚ. Έκλεισε δηλαδή το θέμα, χωρίς να αφήσει περιθώριο να συνεχιστεί το θέμα.

ΑΕΚ – προπονητικό: “Θα σεβαστώ το συμβόλαιο”

Ο Καρέρα όταν ρωτήθηκε σχετικά ανέφερε : “Οι μάνατζερ μου είχαν συνάντηση με την διοίκηση της ΑΕΚ και φτάσαμε στο συμπέρασμα, ότι η πρόθεση μας είναι να σεβαστούμε και συνεχίσουμε το υπάρχον συμβόλαιο, μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Εγώ αυτή τη στιγμή, το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι τα επόμενα παιχνίδια. Να τα πάμε καλά στα παιχνίδια που απομένουν και να φτάσουμε πιο ψηλά την ΑΕΚ. Αυτό είναι για εμένα το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Να εκπληρώσουμε τους στόχους μας”.

Δείτε ακόμη:

Η Σοσιεδάδ ξόδεψε βαθμούς, όχι όμως και ελπίδες Ευρώπης
Οι καλύτερες ομάδες προσφέρουν θέαμα στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Sports
Το Λαϊκό Λαχείο μοίρασε περισσότερα από 7 εκατομμύρια ευρώ τον Ιούνιο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις