Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μπράντ Πιτ μάσκες: Ένα προφητικό βίντεο του Αμερικανού σταρ κάνει το γύρο του Διαδικτύου
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπράντ Πιτ μάσκες: Ένα προφητικό βίντεο του Αμερικανού σταρ κάνει το γύρο του Διαδικτύου

Μπράντ Πιτ μάσκες: Τα προφητικά λόγια του Μπραντ Πιτ για τη χρήση μάσκας έχουν γίνει viral τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο.

Μπράντ Πιτ μάσκες: Ένα “προφητικό” βίντεο από τον Σεπτέμβριο του 2019 κάνει τον γύρο του Διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, με τον Μπράντ Πιτ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Τόκιο, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας “Ad Astra”, να αναφέρεται με έμφαση στη χρησιμότητα της προστατευτικής μάσκας για τη δημόσια υγεία. Ο Αμερικανός σταρ διακόπτει τη ροή της συνέντευξης, όταν ανάμεσα στο κοινό της αίθουσας εντοπίζει κάποιον που φοράει προστατευτική μάσκα.

Την πρώτη φορά που πήγε στο Τόκιο, εξηγεί, και είδε τους ανθρώπους γύρω του με μάσκες, σκέφτηκε ότι πρόκειται για κάτι “παρανοϊκό”. “Μετά σκέφτηκα ότι όταν έχεις ένα κρύωμα, φορώντας μάσκα, προστατεύεις τους γύρω σου και κατάλαβα πόσο υπεύθυνοι είστε και πόσο σωστό είναι όλο αυτό. Και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το εφαρμόζουμε σε όλο τον κόσμο. Δεν ξέρω γιατί δεν το κάνουμε κι εμείς” σχολιάζει στη συνέχεια.

Δείτε ακόμη

Πέθανε ο συγκλονιστικός Ένιο Μορικόνε
Μπέκαμ: Τι φορούσε η Βικτώρια την πρώτη φορά που την είδε
Τα πιο… sexy μπισκότα από τα χεράκια της Κρίσι Τέιγκεν – Κανένας δεν έμαθε τη συνταγή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις