Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Εν αναμονή της Ξάνθης
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Εν αναμονή της Ξάνθης

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Ημέρα ειδικής περίστασης η σημερινή αφού το πρόγραμμα των πλέι άουτ περιλαμβάνει τρία ματς, λόγω κρούσματος κορονοϊού στην Ξάνθη.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Ημέρα ειδικής περίστασης η σημερινή αφού το πρόγραμμα των πλέι άουτ περιλαμβάνει τρία ματς, λόγω του κρούσματος κορονοϊού στην Ξάνθη. Το παιχνίδι με τη Λαμία μετατέθηκε κατά δύο ημέρες και μένει η τελική απόφαση για το αν θα διεξαχθεί. Στα άλλα παιχνίδια ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό στις 20:00. Οι γηπεδούχοι θέλουν την πρωτιά στα πλέι άουτ και οι φιλοξενούμενοι την παραμονή. Με προβλήματα ο Ατρόμητος, αφού θα λείψει ο Μέγιερι και ο Χαρίσης.

Την αποστολή των Περιστεριωτών αποτελούν οι: Μανδάς, Στρούγγης, Γκάλο, Γούτας, Νταβιώτης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Νάτσος, Ενσικουλού, Μπουσούλατζιτς, Ανδρούτσος, Μανούσος, Θεοδωράκης, Βέλλιος, Ντε Πο, Κατράνης, Καχίλα. Στον Παναιτωλικό υπάρχει μία απουσία και μία επιστροφή. Εκτός έμεινε ο Ντάουντα που χάνει το υπόλοιπο των πλέι άουτ, ενώ επιστρέφει ο Αριγίμπι. Η αποστολή αποτελείται από τους: Άλβαρες, Αριγίμπι, Καββαδία, Κέβιν, Κνετ, Κωνσταντόπουλο, Λιάβα, Λουσέρο, Μαλή, Μιμίτο, Μουνιέ, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Παρρά, Ρόσα, Ταχάρ, Τζανακάκη, Τσιγγάρα, Φερνάντεθ.

Κρίσιμο είναι και το ματς της Λάρισας με τον Πανιώνιο. Οι βυσσινί δεν έχουν κίνητρο, ενώ οι κυανέρυθροι καίγονται για τη νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στην παραμονή. Εκτός έμειναν για την ΑΕΛ οι Καρανίκας, Μπούστος, Ασούμπρε, Ναγκί και Νούνιτς. Την αποστολή απαρτίζουν οι: Κρίστινσον, Σουλούκος, Αλί Γκαζάλ, Ηλιάδης, Λουφάκης, Μάρκοβιτς, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπέρτος, Μούζεκ, Παπάζογλου, Πινακάς, Σεσέροβιτς, Στελιάνος, Τόρζε, Βινίσιους, Ζίζιτς. Από πλευράς Πανιωνίου λείπει ο Αραμπούλι. Την αποστολή αποτελούν οι: Αρσε, Ντομίνγκες, Δούμτσιος, Ευαγγέλου, Γρίβας, Κόρμπος, Λυμπεράκης, Μαξίμοβιτς, Κότνικ, Μιλόγεβιτς, Νίκας, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Παπανικολάου, Ρέντζας, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Τσιλούλης, Σιντί Αλί, Κιάκος.

Σούπερ Λιγκ-πλέι άουτ: Θα γίνει;;;

Μαργαρίτες μαδάνε προς το παρόν στη Λαμία για το αν θα γίνει το ματς ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Ξάνθη. Το παιχνίδι αναβλήθηκε λόγω ενός κρούσματος κορονοϊού στους Ακρίτες. Οι υπόλοιποι υποβλήθηκαν σε τεστ που βγήκαν αρνητικά, αλλά αναμένονται τα αποτελέσματα του δεύτερου τεστ. Αν είναι και πάλι αρνητικά το ματς θα γίνει κανονικά σήμερα. Από πλευράς Λαμίας στην αποστολή είναι οι: Θεοδωρόπουλος, Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βύντρα, Σκαρντοβέλι, Μπάχανακ, Ασίγκμπα, Νιάσε, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Σάλιακας, Μπουλούλης, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Σάσι, Βιγιάλμπα.

Η Ξάνθη βρίσκεται στη Λαμία με τους: Άμπαντ, Μπέντο, Μπαξεβανίδης, Φασίδης, Κασάδο, Σόσα, Θυμιάνης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Κοβάσεβιτς, Καμαρά, Τερκί, Μουλέν, Μπαριέντος, Τζουρίτσκοβιτς, Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον, Φοσέ, Κάστρο, Γκαργκαλατζίδης.

Δείτε ακόμη

Νίκες για Μπάρτσα και Ρεάλ, ένα ακόμα βήμα τίτλου οι “μερένχες”
Τρένο η Αταλάντα, διπλό 0-1 στην Κάλιαρι!
Μπέρνλι και Σέφιλντ (1-1) δεν πήραν προβάδισμα για το ευρωπαϊκό εισιτήριο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις