Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Δαλάκα – Φιντιρίκος Μύκονος: Επανασύνδεση και ταξίδι στο νησί των Ανέμων για το ερωτευμένο ζευγάρι
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δαλάκα – Φιντιρίκος Μύκονος: Επανασύνδεση και ταξίδι στο νησί των Ανέμων για το ερωτευμένο ζευγάρι

Δαλάκα - Φιντιρίκος Μύκονος: Η όμορφη αθλήτρια μαζί με τον αγαπημένο της επιχειρηματία έκαναν την πρώτη τους καλοκαιρινή απόδραση στην Μύκονο, προκειμένου να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Δαλάκα – Φιντιρίκος Μύκονος: Ξανά μαζί φαίνεται πως είναι η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος! Το ερωτευμένο ζευγάρι, μετά από ένα σύντομο χωρισμό, αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του. Πρόσφατα λοιπόν, η αθλήτρια και πρώην παίκτρια του Survivor μαζί με τον αγαπημένο της επιχειρηματία έκαναν την πρώτη τους καλοκαιρινή απόδραση στην Μύκονο, προκειμένου να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. H κάμερα του Mykonos Live TV τους εντόπισε να περπατούν πιασμένοι χέρι-χέρι στα σοκάκια του νησιού, ενώ η βόλτα τους συνδυάστηκε με ψώνια. Όπως θα διαπιστώσεις, τόσο η Κατερίνα, όσο και ο Δημήτρης ήταν χαλαροί και ευδιάθετοι, ενώ έδειχναν στα καλύτερά τους.

Από κει και πέρα να αναφέρουμε ότι η Κατερίνα Δαλάκα σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε πει: “Οι σχέσεις θέλουν χρόνο, δεν μπορείς να ξέρεις από τώρα για γάμο. Αλλάζουν τα πράγματα σε μια ημέρα. Αν δεν έχεις έναν άνθρωπο με κοινά πράγματα, δεν λέω να είναι όλα κοινά, είναι σημαντικός παράγοντας να σε στηρίζει σε αυτό που κάνεις. Εγώ νιώθω πολύ στήριξη… Θέλω να θαυμάζω τον άνθρωπο μου, να είναι δραστήριος να μην είναι τεμπέλης. Δεν με απασχολούν καθόλου τα λεφτά, άσχετα που ο Δημήτρης έχει καταφέρει πράγματα μόνος του και έχει τις επιχειρήσεις του. Πιστεύω πως τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία”.

Δείτε ακόμη

“Aν είχες τσίπα, θα έλεγες αποχωρώ” (vid)
Ο Πέτρος Κωστόπουλος διαψεύδει και ξεκαθαρίζει: “Αυτό το χειρουργείο έκανε η Αμαλία”
Προκαλεί… εγκεφαλικά η Τούνη (pic)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις