Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θερινές εκπτώσεις 2020 – διάρκεια: Πρεμιέρα την Δευτέρα 13 Ιουλίου
ΕΛΛΑΔΑ

Θερινές εκπτώσεις 2020 – διάρκεια: Πρεμιέρα την Δευτέρα 13 Ιουλίου

Θερινές εκπτώσεις 2020 - διάρκεια: Πρεμιέρα εκτώσεων την επόμενη Δευτέρα, με τους καταστηματάρχες να ζητούν αλλαγή ημερομηνιών.

Θερινές εκπτώσεις 2020 – διάρκεια: Τη Δευτέρα 13 Ιουλίου κάνουν επίσημα πρεμιέρα οι θερινές εκπτώσεις για το 2020. Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 31 Αυγούστου. Ωστόσο οι έμποροι ζητούν, να μετατεθούν οι ημερομηνίες. Συγκεκριμένα, με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη προ περίπου δύο μηνών, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης, είχε ζητήσει να μετατοπιστεί για την παρούσα χρονιά η έναρξη των τακτικών θερινών εκπτώσεων κατά 15 μέρες.

Δηλαδή, αρχές Αυγούστου. Ο λόγος είναι για να δοθεί περισσότερος ωφέλιμος χρόνος στις επιχειρήσεις να διαθέσουν τα αποθέματά τους που έμειναν αδιάθετα κατά την περίοδο του υποχρεωτικού κλεισίματος λόγω του κορονοϊού.

Θερινές εκπτώσεις 2020 – διάρκεια: Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Σύμφωνα με όσα προβλέπει η σχετική νομοθεσία, επιτρέπεται προαιρετικά η λειτουργία των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων, που φέτος «πέφτει» στις 19 Ιουλίου 2020.

Δείτε ακόμη

Αρπαγή Μαρκέλλας: Νέα στοιχεία για την 33χρονη – Ξυλοδαρμός πριν από την απαγωγή
Πανελλήνιες 2020: Στα Γερμανικά εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι
Στα εγκαίνια του νέου σταθμού του Μετρό στη Νίκαια ο Μητσοτάκης – Μια μεγάλη “ανάσα” για Αθηναίους και καταστηματάρχες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις