Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γλέντι Αλίαρτος – βουλευτές: Απίστευτες εικόνες συνωστισμού
ΕΛΛΑΔΑ

Γλέντι Αλίαρτος – βουλευτές: Απίστευτες εικόνες συνωστισμού

Γλέντι Αλίαρτος - βουλευτές: Γλέντι διοργανώθηκε στην Αλίαρτο το βράδυ του Σαββάτου όπου καταγράφηκαν εικόνες συνωστισμού, ενώ το «παρών» έδωσαν και βουλευτές.

Γλέντι Αλίαρτος – βουλευτές: Έντονος συνωστισμός παρατηρήθηκε στην Αλίαρτο σε γλέντι που έγινε παρουσία βουλευτών, αλλά και του δημάρχου Λιβαδειάς. Πρόκειται για εκδήλωση του αθλητικού ομίλου Υψηλάντη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Αλιάρτου με καλεσμένη την λαϊκή τραγουδίστρια Γιώτα Γρίβα και όλους τους κατοίκους της πόλης σε «μια μοναδική βραδιά για κέφι και διασκέδαση». Μάλιστα η εκδήλωση ήταν να πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2019, όμως ο φόβος μετάδοσης του φονικού ιού, είχε οδηγήσει τους ανθρώπους του Α.Ο Υψηλάντη στην απόφαση να την αναβάλουν με σκοπό να την πραγματοποιήσουν όταν τα πράγματα θα ηρεμούσαν. Έκριναν λοιπόν, ότι τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να κάνουν το γλέντι στην πλατεία της πόλης, καθώς βάσει των εκτιμήσεων τους, «ο κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού έχει ελαχιστοποιηθεί».

Μάλιστα δεν φρόντισαν καν να κρατήσουν αποστάσεις στα τραπέζια και να μην συνωστίζονται στη πίστα. Έκαναν ακριβώς το αντίθετο, δημοσιεύοντας και το σχετικό φωτογραφικό υλικό στην σελίδα του Α.Ο συλλόγου Υψηλάντη στο Facebook με αποτέλεσμα να δεχθούν σχόλια. Το εντυπωσιακό είναι ότι στην εκδήλωση το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι της δημοτικής Αρχής και του Ελληνικού Κοινοβουλίου, οι οποίοι όχι μόνο δεν παρενέβησαν αντικρίζοντας τις εικόνες του μεγάλου συνωστισμού, αντιθέτως, συμμετείχαν στο γλέντι με τον κόσμο σα να μην τρέχει το παραμικρό. Συγκεκριμένα παρευρέθηκαν, ο βουλευτής της Ν. Δ Ανδρέας Κουτσούμπας, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου, ο δήμαρχος Λειβαδιάς Ιωάννης Ταγκαλέγκας.

Δείτε ακόμη

Χαμός σε γλέντι με τη Γωγώ Τσαμπά στου Γουδή – Τι λένε οι διοργανωτές (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις