Super League – Πλέι άουτ: Αρνητικά τα τεστ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Super League – Πλέι άουτ: Αρνητικά τα τεστ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Super League - Πλέι άουτ: Κανονικά το παιχνίδι με τη Λαμία, σήμερα στις 19.30 η σέντρα - Στα σόσηαλ μήντια οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ

06.07.2020 | 16:29

Super League – Πλέι άουτ: Ανατροπή είχαμε, στην υπόθεση για το ματς της Λαμίας με την Ξάνθη. Η αναμέτρηση ήταν στα πλαίσια της 5η αγωνιστικής, των πλέι άουτ της SuperLeague. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο. Ωστόσο, η διεξαγωγή του παιχνιδιού ήταν στον «αέρα», αφού είχε εντοπιστεί κρούσμα κορονοϊού στους «Ακρίτες». Όμως, το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά απόψε Δευτέρα στις 19:30. Αφού, τηρήθηκε όλο το ιατρικό πρωτόκολλο και έπειτα από τα τεστ που διεξήχθησαν στην αποστολή της Ξάνθης, το βράδυ της Κυριακής.

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ έκαναν τους απαραίτητους ελέγχους στην αποστολή της Ξάνθης και όλα τα τεστ βγήκαν αρνητικά. Έτσι, δόθηκε το «πράσινο φως» για να πραγματοποιηθεί κανονικά ο αγώνας, στο ΔΑΚ Λαμίας. Την απόφαση έκανε γνωστή η ΠΑΕ Ξάνθη, μέσω ανάρτησης του Μπάμπη Κιριλίδη (υπεύθυνος γραφείου τύπου της ΠΑΕ), στο Facebook.

Super League – Πλέι άουτ: Η ανακοίνωση

Η ανακοίνωση της ακριτικής ΠΑΕ όπως αυτή αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ στα σόσηαλ μήντια, αναφέρει: “Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο τα αποτελέσματα των επαναληπτικών ελέγχων για τον Covid – 19 που έγιναν το βράδυ της Κυριακής (5/7) στην αποστολή της Ξάνθης από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, ήταν όλα αρνητικά. Τώρα πρέπει να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της ψυχολογικής και σωματικής κούρασης, το γεγονός πως η αποστολή έμεινε για μέρες κλεισμένη σε ένα ξενοδοχείο και φυσικά την Λαμία. Θα περιμένουμε το βράδυ να δείξουμε για ακόμη μια φορά πως είμαστε ΜΑΧΗΤΕΣ !!!”

Δείτε ακόμη:

Κόντρα Τότεναμ και Έβερτον με το βλέμμα στην Ευρώπη
Ο χαμένος χάνεται στο Σεβίλλη vs Εϊμπάρ!
Μαντσίνι: «Να κάνουμε κατάθεση ψυχής»
Exit mobile version