Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Παλικαρίσιος βαθμός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Παλικαρίσιος βαθμός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - πλέι άουτ: Βρέθηκε δύο φορές να χάνει και έσωσε τον πόντο με γκολ του πιτσιρικά Κωνσταντόπουλου (2002) - Αφεντικό για σωτηρία οι Αγρινιώτες

06.07.2020 | 23:45

Σούπερ Λιγκπλέι άουτ: Μολονότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ και αγκαλιά με τα χειρότερα, ο Παναιτωλικός έκανε το ελάχιστο και πήρε τον βαθμό στο Περιστέρι 2-2 με τον Ατρόμητο. Με αυτό το σκορ οι Αγρινιώτες είναι αφεντικά του εαυτού τους. Με νίκη το Σάββατο επί του Πανιωνίου αποφεύγουν οριστικά τον άμεσο υποβιβασμό και θα μένει να κοντράρουν την ΑΕΛ για την άμεση σωτηρία! Οι γηπεδούχοι από την άλλη, έδειξαν διάθεση να μην χαριστούν, κάτι που που είχαν και στα προηγούμενα ματς!

Ο Ατρόμητος πήρε κεφάλι στο σκορ νωρίς, με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Γκάλο στο 17’. Αυτό το τέρμα αφαίρεσε το άγχος των παικτών του Ατρομήτου. Αντίθετα, η αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων είχε αρκετά προβλήματα. Μετά το ημίωρο όμως η εικόνα του ματς άλλαξε και ο Παναιτωλικός άρχισε να δημιουργεί, για να φτάσει στο 1-1 στο 35’ με σκόρερ τον Μουνιέ. Ως την ανάπαυλα ο Ατρομητος έχει δυο καλές στιγμές με Μπουσούλατζιτς και Μανούσο.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Πολύτιμος βαθμός

Στην επανάληψη το παιχνίδι ο Ατρομητος είχε την υπεροχή. Στο 57’ ο Ντε Πο ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο Μανούσος ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι δίνοντας και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του. Γρήγορα, όμως, μόλις στο 61’, ο νεαρός Κωνσταντόπουλος ισοφάρισε και ο Ατρόμητος απάντησε με τρεις μεγάλες φάσεις από Βέλλιο και Ραμπέγιο. Το 2-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με την ομάδα του Χάβου να παίρνει έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια να κρατηθεί στην μεγάλη κατηγορία.

Το φιλμ του αγώνα

ΓΚΟΛ: Μουνιέ 35’, Μανούσος 58’ πεν. –  Γκάλο 17’, Κωνσταντόπουλος 61’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φωτιάς (Πέλλας) – Μεϊντανάς (Αχαϊας), Παπαδάκης (Ηρακλείου), VAR: Ευαγγγέλου (Αθήνας)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παντελίδης): Μανδάς-Κατράνης, Γούτας, Ρισβάνης, Γκάλο-Νάτσος (Ούμπιδες 85’), Μπουσούλατζιτς – Ντε Πο, Ραμπέγιο (Γιακουμάκης 85’), Ενσικουλού (Βέλλιος 66’) – Μανούσος (Ανδρούτσος 78’)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Φερνάντεθ-Κέβιν (Παρράς 26′), Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Τζανακάκης-Ντάλτσιο (Ταχάρ 66′), Ντίαζ (Τσιγγάρας 45′) – Μουνιέ, Ρόσα (Αριγίμπι 78’), Ντουάρτε-Μπαιροβιτς (Άλβαρεζ 78’).

Δείτε ακόμη:

Όρθιος στη Λάρισα με 10 και ελπίζει ο Πανιώνιος
Έχασε βαθμούς στη Λαμία (0-0) και έδωσε δικαιώματα η Ξάνθη!
Ο χαμένος χάνεται στο Σεβίλλη vs Εϊμπάρ!
Exit mobile version