Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βαξεβάνης – Καλογρίτσας: “Να μάθουμε πώς φτιάχτηκε το Documento”, ζητά ο Άδωνις
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαξεβάνης – Καλογρίτσας: “Να μάθουμε πώς φτιάχτηκε το Documento”, ζητά ο Άδωνις

Βαξεβάνης - Καλογρίτσας: Από την πλευρά του ο Κώστας Βαξεβάνης απάντησε ότι με τον Χρήστο Καλογρίτσα δεν ήταν ποτέ συνέταιροι.

Βαξεβάνης – Καλογρίτσας: Να απαντήσει αν από τα λεφτά που έλαβε ο κ. Καλογρίτσας από την CCC, ιδρύθηκε η εφημερίδα Documento, καλεί τον Κ. Βαξεβάνη ο Άδωνις Γεωργιάδης. Σε ανάρτησή του στο twitter, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης σημειώνει: «Ο Κώστας Βαξεβάνης οφείλει να απαντήσει εάν αυτό που κατέθεσε ο κ. Καλογρίτσας στο Δικαστήριο ισχύει ή όχι. Δηλαδή, ότι από τα 3.000.000€ που με την μεσολάβηση του Νίκου Παππά, πήρε από την CCC, τα α 2.500.000€ τελικά τα έδωσε για να ιδρυθεί η εφημερίδα Documento. Ισχύει;»

Από την πλευρά του ο Κώστας Βαξεβάνης απάντησε ότι με τον Χρήστο Καλογρίτσα δεν ήταν ποτέ συνέταιροι και καλεί τον κ. Γεωργιάδη να «ρωτήσει τον συνέταιρό του, Τάκη Θεοδωρικάκο». «Αγαπητέ Υπανάπτυξης. Με τον Καλογρίτσα όπως γνωρίζεις δεν ήμασταν συνέταιροι ποτέ. Ήμουν όπως και οι υπόλοιποι εργαζόμενος. Τον Καλογρίτσα τον αποκαλούσατε αναξιόπιστο. Για τα επιχειρηματικα του, ρώτα τον συνέταιρό του Τ. Θεοδωρικάκο. Τελικώς πόσους Νίκους Γεωργιάδηδες κρύβετε; σημειώνει σε δική του ανάρτηση.

Γεωργιάδης: Αν ισχύει υπάρχει ένα «μικρό» προβληματάκι

Ο υπουργός Ανάπτυξης, επανήλθε στο θέμα λέγοντας: «Αγαπητέ ως καλός ρεπόρτερ λοιπόν που λες ότι είσαι και ως νυν ιδιοκτήτης του Documento, δεν οφείλεις να ψάξεις από που μπήκαν τα λεφτά της εφημερίδος που τελικά αγόρασες; Διότι αν μπήκαν από εκεί που κατέθεσε ο Καλογρίτσας καταλαβαίνεις ότι υπάρχει ένα «μικρό» προβληματάκι… Νωρίτερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι ο Νίκος Παππάς έχει πλέον δύο επιλογές. Είτε να να μηνύσει αύριο τον «κόκκινο εργολάβο», είτε να αποπεμφθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε ακόμη

Άδωνις για Παππά – Καλογρίτσα: Ο Τσίπρας να μην κρύβεται, να παρέμβει εισαγγελέας
“Πρακτικές μαφίας”: Στο καναβάτσο ο Παππας, στο… κάδρο ο Τσίπρας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις