Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Mαλλιά – αποθεραπεία – αναδόμηση: Μόνο αυτό το προϊόν θα πετύχει το rehab των μαλλιών σου
PLUS

Mαλλιά – αποθεραπεία – αναδόμηση: Μόνο αυτό το προϊόν θα πετύχει το rehab των μαλλιών σου

Mαλλιά – αποθεραπεία – αναδόμηση: πρόκειται για το πιο οικονομικό και ταυτόχρονα το πιο αποδοτικό προϊόν που μπορείς να χρησιμοποιήσεις

Mαλλιά – αποθεραπεία – αναδόμηση: Αν υπήρχαν μαλλιά τα οποία χρειάστηκαν «πρώτες βοήθειες» αυτά ήταν τα δικά μου. Το φλερτ τους με την καταστροφή, άρχισε από πολύ παλιά, από τότε που ξεκίνησα να χρησιμοποιώ henna για να αποκτήσουν κόκκινες λάμψεις, στη συνέχεια χρωμοβαφές και χρωμοσαμπουάν, έπειτα βαφές επί σειρά ετών και τελικά ντεκαπάζ με 30άρι οξυζενέ δύο φορές το μήνα.  Για να μην αναφερθώ στο κάψιμο από το styling: Εργαλεία ισιώματος, σεσουάρ και πρέσα, αυτά και άλλα διάφορα επιβάρυναν σε καθημερινή βάση την υγεία των μαλλιών μου.

Είκοσι πέντε χρόνια μετά την πρώτη επαφή της τρίχας μου με κάποιο προϊόν που προσφέρει αλλαγή του χρώματος με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, έκοψα το ντεκαπάζ και απαρνήθηκα το ξανθό. Συνειδητοποιώντας πως είμαι πολύ τυχερή που έχω ακόμη μαλλιά, κουρεύτηκα σε ένα κοντό καρέ, μια διαχρονική τάση της μόδας η οποία είναι πάντα τάση, έφερα την απόχρωση κοντά στο φυσικό μου χρώμα και ξεκίνησα να χρησιμοποιώ μια σειρά από προϊόντα επανόρθωσης και περιποίησης της τρίχας.

γράφει η Έλενα Φάκου

 

Αν τα μαλλιά σου χρειάζονται επείγουσα βοήθεια τότε βάλτους καστορέλαιο.

Πράγματι, το σαμπουάν, η μάσκα μαλλιών, το σπρέυ και το λάδι που επέλεξα είδα ότι πράγματι λειτουργούν, αλλά το μεγάλο μυστικό της επιτυχίας κρύβεται στο τέλος. Αυτό όμως το οποίο για εμένα αποτελεί μια πραγματική αποκάλυψη και -χωρίς καμία υπερβολή- βελτίωσε τα μαλλιά μου πραγματικά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή είναι το καστορέλαιο!

Αρκεί μια πολύ μικρή ποσότητα την οποία εφαρμόζω στα μαλλιά κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Αφήνω το λάδι να δράσει μία περίπου ώρα και κατόπιν λούζομαι. Όταν θέλω να κάνω styling, μαζί με τη λακ μου, χρησιμοποιώ επίσης μια απειροελάχιστη ποσότητα καστορέλαιο το οποίο μαλακώνει τα μαλλιά και κυρίως τιθασεύει τις φύτρες. Θα δείτε τεράστια οφέλη, ενώ η τιμή του είναι εξαιρετικά προσιτή: με λιγότερο από δέκα ευρώ το βρίσκετε στο εμπόριο σε μπουκάλι το οποίο περιέχει ικανοποιητική ποσότητα.

Δείτε ακόμη

David και Victoria Beckham – γάμος: η επέτειός τους σε αριθμούς περιλαμβάνει 21 χρόνια γάμου, 4 παιδιά και 4 σκύλους
Αν θέλεις να γίνεις ξανθιά, τσέκαρε την νέα power blonde απόχρωση της Ελεονώρας Μελέτη
H Πριγκίπισσα Ευγενία μοιράστηκε μια φωτογραφία της ουλής που έχει θέλοντας να περάσει ένα σπουδαίο μήνυμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις