Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λουκέτο σε καταστήματα – κορονοϊός: “Καμπάνα” σε μαγαζί στην Κρήτη
ΕΛΛΑΔΑ

Λουκέτο σε καταστήματα – κορονοϊός: “Καμπάνα” σε μαγαζί στην Κρήτη

Λουκέτο σε καταστήματα - κορονοϊός: Το βράδυ του Σαββάτου οι έλεγχοι συνεχίστηκαν καθ’ όλο το μήκος της παραλιακής λεωφόρου του Ηρακλείου.

Λουκέτο σε καταστήματα – κορονοϊός: Νέοι έλεγχοι στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο στο Ηράκλειο Κρήτης. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Cretapost, οι έλεγχοι έγιναν από κλιμάκιο στο οποίο συμμετείχαν στελέχη της Ανεξάρτητης Αρχής Διαφάνειας, η Δημοτική Αστυνομία και η τοπική ΕΛ.ΑΣ. Όπως δήλωσε o Προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας Μαρίνος Παττακός, το βράδυ του Σαββάτου οι έλεγχοι συνεχίστηκαν καθ’ όλο το μήκος της παραλιακής λεωφόρου του Ηρακλείου και οδήγησαν στο «λουκέτο» μίας επιχείρησης για 15 ημέρες, ενώ βεβαιώθηκε και πρόστιμο 15.000 ευρώ.

Ειδικότερα ελέγχθησαν 10 επιχειρήσεις, εκ των οποίων στη μία που επιβλήθηκε πρόστιμο, υπήρχαν περισσότεροι πελάτες από τον προβλεπόμενο αριθμό με βάση τα τετραγωνικά του καταστήματος, ενώ εντοπίστηκαν και άλλες παραβάσεις σε σχέση με τα μέτρα που κάθε επιχείρηση οφείλει να τηρεί.

Δείτε ακόμη

Κρήτη: Στην Εντατική ο 40χρονος που καταπλακώθηκε από τρακτέρ
Μεγάλη απάτη μέσω Facebook με το “λεφτά στο λεπτό” – Τρεις υποθέσεις ως τώρα
Αντίστροφη μέτρηση για τη λειτουργία της γραμμής 3 του μετρό μέχρι τη Νίκαια – Μια μεγάλη “ανάσα”
Βίντεο ντοκουμέντο: Άγριος ξυλοδαρμός διαρρήκτη στους Αμπελόκηπους – Τον “τσάκωσαν” πολίτες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις