Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Ενωτικός ο Μαντσίνι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Ενωτικός ο Μαντσίνι

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει η ομάδα του στάθηκε ο Ντάνιελ Μαντσίνι μετά την ήττα του Άρη με 4-1 από την ΑΕΚ.

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει η ομάδα του στάθηκε ο Ντάνιελ Μαντσίνι μετά την ήττα του Άρη με 4-1 από την ΑΕΚ. Ο άσος του Άρη έστειλε ενωτικό μήνυμα για τη συνέχεια σημειώνοντας ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να κάνουν κατάθεση ψυχής. «Είναι μια περίπλοκη κατάσταση πρέπει να ενωθούμε και να αντλήσουμε δυνάμεις από εκεί που δεν υπάρχουν. Είμαστε παίκτες του Άρη. Πρέπει να είμαστε τίμιοι απέναντι στην ομάδα για να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», τόνισε αρχικά ο Ντάνιελ Μαντσίνι.

Για τις σκέψεις πριν το ματς, ο άσος του Άρη είπε: «Είπαμε ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα αλλά και αυτό είναι αρκετά δύσκολο. Γιατί πρέπει να παίξουμε αυτό το παιχνίδι να βγούμε υγιείς και να πάμε και στο επόμενο. Πρέπει να το ελέγξεις. Παρόλα πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι». Τέλος για τη συνέχεια, ο Μαντσίνι σχολίασε: «Πρέπει να παίζουμε με καρδιά και εξυπνάδα. Να τα δώσουμε όλα όπως είπα και πριν πρέπει να είμαστε τίμιοι απέναντι στην ομάδα. Θα πρέπει να κάνουμε κατάθεση ψυχής».

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Μπακούτσης: «Έχουμε γίνει οικογένεια»

Από την πλευρά του ο Πέτρος Μπακούτσης τόνισε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι που αυτός και οι συμπαίκτες του τα έδωσαν όλα χωρίς, ωστόσο να τα καταφέρουν. Επίσης σχολίασε ότι στην τωρινή κατάσταση όλοι είναι μια οικογένεια. «Σίγουρα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και αφήνει μια πικρία το αποτέλεσμα. Δώσαμε το καλύτερο που μπορούσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε», ανέφερε ο νεαρός άσος και για το μικρό ρόστερ σχολίασε: «Δημιουργεί πολύ μεγάλο πρόβλημα γιατί κανείς παίκτης δεν μπορεί να φρεσκαριστεί. Με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φτάσει στο 100% της απόδοσης του. Θα δώσουμε το 100% είμαστε Άρης και κυνηγάμε πάντα τη νίκη. Αλλά όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Σήμερα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι η ΑΕΚ κυνηγάει τους βαθμούς όπως και εμείς αλλά, δεν τα καταφέραμε».

Για τις εμπειρίες που κερδίζουν οι νεαροί και την κατάσταση στα αποδυτήρια, ο Μπακούτσης σχολίασε: «Σίγουρα είναι σημαντικό να παίρνουμε χρόνο και εμπειρίες. Είναι καλό για εμάς όσο περισσότερο χρόνο πάρουμε τόσο το καλύτερο για εμάς. Έχουμε γίνει οικογένεια είμαστε 15 παίκτες και τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι».

Δείτε ακόμη

Καρέρα: «Καλύτεροι στο 2ο»
«Πάρτι» της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη, 4-1 τον Άρη
Προς «ναυάγιο» του Φετφατζίδη στην Αλ Αΐν!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις