Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Νίκος Μουτσινάς: Η Μέρλιν Μονρόε, queen Ντίνα
LIFESTYLE

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Νίκος Μουτσινάς: Η Μέρλιν Μονρόε, queen Ντίνα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Νίκος Μουτσινάς: Η έκπληξη της queen Ντίνα στον Έλληνα παρουσιαστή κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Νίκος Μουτσινάς: Αυλαία έριξε χθες η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ και από το πλατό  πέρασαν τα πιο viral πρόσωπα της χρονιάς, έτσι από αυτά δεν θα μπορούσε να απουσιάσει και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η queen Ντίνα λοιπόν έκανε την εμφάνισή της αλά… Μέρλιν Μονρόε καθώς είχε ετοιμάσει μια έκπληξη στον γνωστό παρουσιαστή. Την ώρα λοιπόν που ο Νίκος Μουτσινάς ήταν στον αέρα, οι συνεργάτες του έφεραν μια μεγάλη “τούρτα” στη μέση του πλατό.

Έκπληκτος ο παρουσιαστής είδε την τούρτα να ανοίγει και από μέσα να βγαίνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τραγουδώντας του με σέξι ύφος “Happy Birthday Mr President”, ενώ στη συνέχεια η γνωστή παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του “Just2us” έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο στον οικοδεσπότη της εκπομπής και του είπε χαρακτηριστικά: “Τα γενέθλιά σου είναι στις 6 Σεπτεμβρίου, όμως δεν ξέρω πού θα είμαι τότε. Μάλλον σε κανένα νησί”.

Δείτε ακόμη

Η sexy Μαρία Καζαριάν – Άναψε φωτιές με το καλλίγραμμο κορμί της (pics)
Οι πρώτες οικογενειακές διακοπές για Μιλλούση – Πετρούνια (pics)
“Ας είναι η ζωή μας ένας χορός”… Μακαρένα! Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς χορεύουν!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις