Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελ Μακφέρσον – Τούνη: Κι όμως, συνέβη το… απίστευτο
LIFESTYLE

Ελ Μακφέρσον – Τούνη: Κι όμως, συνέβη το… απίστευτο

Ελ Μακφέρσον - Τούνη: Μία από της followers της αποφάσισε να κάνει tag την Ελ Μακφέρσον.

Ελ Μακφέρσον – Τούνη: Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά έγινε… Η Ελ Μακφέρσον σχολίασε ποστ της Ιωάννας Τούνη. Η Θεσσαλονικιά Instagrammer, παρόλο που απολάμβανε τις διακοπές της, διατηρούσε επαφή με τους ακολούθους της στο Instagram, ποστάροντας stories και φωτογραφίες. Μία από αυτές ήταν από το Σεϊτάν Λιμάνι. Στη φωτογραφία, η Ιωάννα Τούνη με σέξι διάθεση πόζαρε φορώντας ένα μαντήλι, δείχνοντας το καλλίγραμμο κορμί της. Στα σχόλια οι ακόλουθοί της την αποθέωσαν, με τους περισσότερους να μιλούν για το απίστευτο σώμα της.

Μία από της followers της αποφάσισε να κάνει tag την Ελ Μακφέρσον, γράφοντας: «έχασες τον τίτλο, η Ιωάννα Τούνη είναι «ΤΟ ΚΟΡΜΙ». Προς έκπληξη όλων, το διάσημο μοντέλο που είχε λάβει αυτόν τον τίτλο από το περιοδικό Time το 1989 για τις απίστευτες αναλογίες της, σχολίασε το ποστ. «Είναι πανέμορφη», έγραψε για την Ιωάννα Τούνη.

Η Ελ Μακφέρσον είναι από εκείνα τα μοντέλα που ενώ διανύουν την έκτη δεκαετία της ηλικίας τους, συνεχίζουν να έχουν απίστευτα νεανική εμφάνιση και εντυπωσιακές αναλογίες. Το 56χρονο supermodel με το ρεκόρ των πέντε εξώφυλλων στο «Sports Illustrated Swimsuit Issue» άρχισε την καριέρα της στη δεκαετία του ’80 με το παρατσούκλι «Το Κορμί». Ένα παρατσούκλι που εκμεταλλεύτηκε δεόντως, κερδίζοντας εκατομμύρια δολάρια.

Πρόσφατα, η Αυστραλή καλλονή πόζαρε με μπικίνι για το εξώφυλλο του «Red Magazine», αποδεικνύοντας ότι συνεχίζει να διαθέτει μία εκπληκτική και αψεγάδιαστη σιλουέτα. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ζει ευτυχέστερη και υγιέστερη σε αυτήν την ηλικία επειδή διαχειρίζεται το σώμα της με τον σωστό τρόπο και ότι έχει βρει την ισορροπία μεταξύ εσωτερικής και εξωτερικής ομορφιάς.

https://www.instagram.com/p/B4udHzEhh2l/

Ένιωθα κατακερματισμένη

«Έχω δοκιμάσει ό,τι υπάρχει από άσκηση και δίαιτα, αλλά πολλά από όσα έκανα όταν ήμουν στα 30 και στα 40, δεν λειτουργούν πλέον, δεν έχουν αποτέλεσμα. Κάποτε σκεφτόμουν ότι ήμουν υγιής επειδή μπορούσα να επιβιώσω με τρεις ώρες ύπνο, σνακ και καφέ. Στα μάτια των άλλων, υποψιάζομαι ότι φαινόμουν υπέροχη, αλλά εγώ δεν ένιωθα υπέροχα. Δεν είχα ζωτικότητα, δεν ήμουν ο εαυτός μου, ένιωθα κατακερματισμένη».

Δεν της άρεσε το σώμα της

Η Ελ Μακφέρσον έχει συμφιλιωθεί με τον χρόνο που περνά. Αγαπά και αποδέχεται τον εαυτό της όπως ακριβώς είναι και δεν ανησυχεί που μεγαλώνει. «Δεν ήμουν πολύ καλή απέναντι στον εαυτό μου όταν ήμουν νεότερη ειδικά όταν έπρεπε να αποδεχτώ τη μοναδικότητά μου. Είχα αθλητικό σωματότυπο με φαρδιές πλάτες – ένα όχι και τόσο αρεστό κορμί για τη βιομηχανία τότε. Μου πήρε πολλά χρόνια πριν μπορέσω να αγκαλιάσω τη διαφορετικότητά μου και να φέρομαι καλά στον εαυτό μου. Ακόμα το προσπαθώ» ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Δεν αισθάνομαι την πίεση να έχω μία συγκεκριμένη εμφάνιση -αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ευημερία μου. Πιστεύω ότι η πραγματική ομορφιά είναι βαθιά στην ψυχή, όχι στην επιφάνεια. Είναι ένας τρόπος ύπαρξης, ένας τρόπος ζωής. Χωρίς τα χρόνια που περνούν δεν θα μπορούσα να είμαι η μητέρα δύο νεαρών ανδρών. Είναι υπέροχο».

Η διατροφή που ακολουθεί

Σε παλιότερη συνέντευξή της η Ελ Μακφέρσον είχε αποκαλύψει το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί καθημερινά. Το πρωινό της γεύμα περιλαμβάνει φρούτα και βρώμη ή ένα βραστό αυγό και στη συνέχεια πίνει ένα εσπρέσο με λίγα μπισκοτάκια αμυγδάλου. Για μεσημέρι συνήθως τρώει ψάρι με λαχανικά και για σνακ ένα ρόφημα πρωτεΐνης ή μία σπιτική λεμονάδα με πιπέρι καγιέν. Για βραδινό, μία σαλάτα με λίγο κρέας ή ψάρι είναι αρκετή. Αν νιώσει λιγούρες, τότε ένα κομμάτι μαύρης σοκολάτας την «επαναφέρει». Το μυστικό της είναι το νερό. Πίνει περίπου τρία λίτρα νερό τη μέρα.  Σήμερα η Αυστραλή καλλονή αγαπάει τον εαυτό της, γυμνάζεται και προσέχει την υγεία της και έχει δύο γιους -τον Arpad Flynn, 22, και τον Aurelius Cy, 17 ετών- που λατρεύει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις