Αθήνα

°C

Σάββατο

31

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κύπρος καύσωνας: Στους 43 βαθμούς η θερμοκρασία
ΚΟΣΜΟΣ

Κύπρος καύσωνας: Στους 43 βαθμούς η θερμοκρασία

Κύπρος καύσωνας: Η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει στους 43 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό και γύρω στους 34 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Κύπρος καύσωνας: Σύμφωνα με την υπηρεσία, η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να ανέλθει γύρω στους 43 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό και γύρω στους 34 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Η αναλυτική πρόγνωση για τον καιρό της Κύπρου:

Το απόγευμαµα του Σαββάτου ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά, στα νοτιοδυτικά και νότια παράλια, μέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη

Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 43 βαθμούς

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά, στα παράλια, πιθανό να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση και αραιή οµίχλη ή παροδική οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ, αλλά αρχικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί θαλάσσιοι ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 43 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 34 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή τη ∆ευτέρα

Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τα απογεύµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά. Τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά αναµένεται τοπική χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη, στα παράλια. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή τη ∆ευτέρα, παραµένοντας αισθητά πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ µέχρι την Τετάρτη θα σηµειώσει πτώση, περισσότερο αισθητή στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυµανθεί την Τετάρτη κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Δείτε ακόμη

Γυναίκα γέννησε στο πάρκινγκ του μαιευτηρίου – Ένα συγκλονιστικό βίντεο
Ο όμιλος Air France θα καταργήσει 7.580 θέσεις εργασίας
Covid: Τι κοινό έχουν το Λέστερ, το Μοντραγκόνε και ο Εχίνος;
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις