Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πίτμπουλ Εύβοια: Τι συνέβη πραγματικά – Δεν κατασπάραξε το σκυλί τον άντρα
ΕΛΛΑΔΑ

Πίτμπουλ Εύβοια: Τι συνέβη πραγματικά – Δεν κατασπάραξε το σκυλί τον άντρα

Πίτμπουλ Εύβοια: Το περιστατικό ήταν πολύ μικρότερης έκτασης και ουσιαστικά επρόκειτο για ένα δάγκωμα στο πόδι, με τον άνδρα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Πίτμπουλ Εύβοια: Το γύρο του διαδικτύου έκανε είδηση σχετικά με “άγρια επίθεση πιτμπουλ στα Ψαχνά Ευβοίας με θύμα έναν άτυχο άνδρα που κυριολεκτικά τον κατασπάραξε το μανιασμένο ζωντανό την ώρα που κοιμόταν”! Σύμφωνα με τα επίσημα καταγεγραμμένα στοιχεία, η άγρια επίθεση ήταν ένα δάγκωμα στο πόδι και η ακατάσχετη αιμορραγία ήταν μια επίσκεψη για πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο που δε διήρκησε παρά μερικές ώρες. Το περιστατικό επιβεβαιώνει η Αστυνομία, η οποία δεν έχει επίσημη καταγγελία από τον παθόντα, πιθανότατα γιατί υπάρχει καλή γειτονία με τον ιδιοκτήτη του σκύλου και το περιστατικό περιγράφηκε ως ατυχές συμβάν χωρίς ιδιαίτερη σημασία, τόσο για να υπάρξει έγκληση, ακόμη περισσότερο δε για να επέμβει αυτεπάγγελτα η αστυνομία.

Σε περίπτωση που είχε σημειωθεί κάποιος σοβαρός τραυματισμός ή ακόμη και επικίνδυνη – ανεξέλεγκτη συμπεριφορά του ζώου, θα είχε χαρακτηρισθεί δημόσιος κίνδυνος και θα έπρεπε υποχρεωτικά να αναλάβει μέριμνα η αστυνομία.

Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Γραμματικόπουλου:

Ο κτηνίατρος Κώστας Γραμματικόπουλος, που διατηρεί κτηνιατρείο στα Ψαχνά, με ανάρτησή του στο facebook, επιβεβαιώνει την επίθεση του σκύλου, που έγινε ξημερώματα σε σπίτι, αλλά βάζει τα πράγματα στη θέση τους, ως προς την αληθινή διάσταση της είδησης.

Όπως αναφέρει ο κτηνίατρος, ο άντρας βρίσκεται στο σπίτι του χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας, καθώς την επίθεση δέχτηκε ο σκύλος του, που νοσηλεύτηκε στο κτηνιατρείο του με δαγκωματιές στο λαιμό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις