Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Παρατήρηση για τα σκυλιά: Έπεσαν… μπουνιές στον Βόλο
ΕΛΛΑΔΑ

Παρατήρηση για τα σκυλιά: Έπεσαν… μπουνιές στον Βόλο

Παρατήρηση για τα σκυλιά: Μια γυναίκα στον Βόλο αντέδρασε φωνάζοντας δυνατά στον συγκάτοικό της όταν της έφερε σε χαρτοκιβώτιο κουτάβια στο σπίτι, και εκείνος τη χτύπησε με μπουνιά.

Παρατήρηση για τα σκυλιά: Ένας άνδρας και μια γυναίκα που τον τελευταίο καιρό συγκατοικούσαν στον Βόλο τσακώθηκαν έντονα και πλέον θα λύσουν τις διαφορές τους ενώπιον της δικαιοσύνης. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο thenewspaper.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας που διέμενε στο σπίτι της γυναίκας έφερε ένα χαρτοκιβώτιο με κουταβάκια στο διαμέρισμα, για να τα φροντίσει, κάτι που δεν άρεσε στη γυναίκα.

Η ένταση μεταξύ τους κλιμακώθηκε όταν η γυναίκα του φώναξε δυνατά κατά τη διάρκεια ενός καβγά και εκείνος -σύμφωνα με τη μήνυση της καταγγέλουσας- της έριξε μία μπουνιά στο πρόσωπο, τραυματίζοντάς τη σοβαρά. Μάλιστα, το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό που η άτυχη γυναίκα αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη μύτη με σκοπό την ανάταξη των ρινικών οστών. Ο δράστης αντιμετωπίζει κατηγορίες για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βαθμό πλημμελήματος και την υπόθεση έχει αναλάβει το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Δείτε ακόμη

Σε κρίσιμη κατάσταση άντρας στην Εύβοια – Του επιτέθηκε πίτμπουλ στον ύπνο
Και νέος ψευτογιατρός στο Αίγιο – Χρησιμοποιεί το όνομα πραγματικού γιατρού
Στάνλεϊ Τζόνσον: «Δεν παραβίασα κάποιον νόμο -Είναι μεγάλη μου χαρά που έρχομαι στην Ελλάδα»
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα εκβιαστών – Τοκογλυφία, ξυλοδαρμοί, κυνομαχίες
Μαμά, σύζυγος, βουλευτής – Η Νόνη Δούνια πάλι τράβηξε τα βλέμματα στη Βουλή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις