Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Τελευταίες ευκαιρίες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Τελευταίες ευκαιρίες

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Πέντε αγώνες με ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο πέντε στροφές πριν την αυλαία - Μάχη για την τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Γεμάτη δράση είναι η ημέρα στην Premier League. Για την 33η αγωνιστική διεξάγονται πέντε παιχνίδια, εκ των οποίων ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Γούλβς με την Άρσεναλ στο Μολινό. Εντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον έχει το παιχνίδι της Γιουνάιτεντ με την Μπόρνμουθ στο Όλντ Τράφορντ, αλλά και της Νόριτς με την Μπράιτον στο «Κάροου Ρόουντ». Τα «καναρίνια», βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς. Πρέπει να νικήσουν την Μπράιτον αν θέλουν να συνεχίσουν να ελπίζουν για την σωτηρία!

Η Μπράιτον βρίσκεται 15η θέση, με 33 βαθμούς. Θέλει την νίκη για να διατηρήσει διαφορά ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού. Θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Ζίμερμαν, Χάνλεϊ, Λέιτνερ και Μπάιραμ. Η δε Νόριτς που προέρχεται από την βαριά ήττα με 0-3 από την Γιουνάιτεντ, αναζητά νίκη ουσίας και ψυχολογίας και θα παραταχθεί χωρίς τους Ιζκιέρδο και Αλζάτε.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Λέστερ – Κρίσταλ Πάλας

Οι «αλεπούδες» υποδέχονται την Κρίσταλ Πάλας σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι μονομερούς βαθμολογικού ενδιαφέροντος. Η Λέστερ βρίσκεται στην 3η θέση, έχοντας 55 βαθμούς. Έχει μόνο ένα βαθμό διαφορά από την Τσέλσι, που κατέχει την 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έρχεται από ήττα απέναντι στην Έβερτον, η οποία, ήταν «ανώδυνη» αφού στραβοπάτησε και η ομάδα του Λονδίνου. Σήμερα, θέλει την νίκη για παραμείνει μπροστά από τους «μπλε». Απέναντι στην Πάλας θα παραταχτεί χωρίς τους τραυματίες Ντάνιελ Αμαρτέι και Ρικάρντο Περέιρα.

Από την άλλη, η Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται στην 12η θέση, έχοντας συγκεντρώσει 42 βαθμούς. Φέτος, διανύει μια μέτρια χρονιά, έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην Premier League από νωρίς, όμως δεν έχει βλέψεις για περισσότερα. Στο προηγούμενο παιχνίδι ηττήθηκε από την Μπέρνλι και σήμερα ψάχνει μια νίκη γοήτρου. Ενώ, αναμένεται να μην έχει στην διάθεση της τους Μπεντέκε, Τόμκινς, Σλαπ και Κέλι.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπόρνμουθ

Η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Μπόρνμουθ στο Όλντ Τράφορντ, σε ένα παιχνίδι υψηλού βαθμολογικού ενδιαφέροντος και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 5η θέση, έχοντας μαζέψει 52 βαθμούς. Είναι ισόβαθμη με την Γούλβς, ωστόσο, υπερτερούν στην διαφορά γκολ. Με την νίκη σήμερα θα μπορέσουν να παραμείνουν κοντά στην Τσέλσι και μπροστά από τους «λύκους». Έρχονται από ένα σερί τριών νικών και έχουν ανεβασμένη ψυχολογία. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν θα έχουν στην διάθεση τους τον Άξελ Τουανζέμπε και τον Φίλ Τζόουνς.

Η Μπόρνμουθ, βρίσκεται στην 19η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς. Είναι ισόβαθμη με την Άστον Βίλα και έχει ένα βαθμό διαφορά από την Γουότφορντ που βρίσκεται στην 17η θέση. Θα τα δώσει όλα για την νίκη σήμερα, αν θέλει να παραμείνει μέσα στο παιχνίδι της παραμονής. Οι γηπεδούχοι έχουν χιάσει τους τελευταίους τέσσερις αγώνες και πρέπει να αντιδράσουν. Θα παραταχτούν χωρίς τους Ντάνιελς, Φράνσις και Γουίλσον.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Γούλβς – Γουότφορντ

Στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής, η Γούλβς υποδέχεται την Άρσεναλ στο Μολινό. Οι γηπεδούχοι κατέχουν την 6η θέση σε ισοβαθμία με την Γιουνάιτεντ, όμως υστερούν στην διαφορά των γκολ με 45-34 έναντι σε 51-31. Θα διεκδικήσουν την νίκη που θα τους κρατήσει ισόβαθμους με την Μάντσεστερ ή θα την προσπεράσουν. Έρχεται από νίκη με την Άστον Βίλα και θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ της. Θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ με όλα της τα όπλα στην φαρέτρα.

Η Άρσεναλ βρίσκεται στην 8η θέση με 46 βαθμούς, έχοντας 6 βαθμούς διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Πρέπει να νικήσει σήμερα αν θέλει να παραμείνει κοντά στην 5η θέση και να ελπίζει σε μία έξοδο στο Europa League.  Έρχεται από ένα σερί τριών νικών και θέλει να το συνεχίσει. Σήμερα, θα παραταχτεί λαβωμένοι, καθώς, έχει 5 απουσίες.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Τσέλσι – Γουότφορντ

Στο Λονδίνο, η Τσέλσι υποδέχεται την Γουότφορντ  σε ένα ματς με υψηλό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση, έχοντας 54 βαθμούς, έναν λιγότερο από την Λέστερ. Έρχεται από ήττα με 3-2 στο ντέρμπι με την Γουέστ Χαμ. Θέλει την νίκη σήμερα και ελπίζει σε στραβοπάτημα των «αλεπούδων», που αγωνίζονται νωρίτερα, για να ανεβούν στην 3η θέση.

Η Γουότφορντ, κατέχει την 17η θέση, έχοντας 28 βαθμούς. Βρίσκεται πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας 1 βαθμό διαφορά από την Άστον Βίλα. Έχει ένα αρνητικό σερί 2 ηττών και πρέπει να αντιδράσει. Χρειάζεται το πολυπόθητο τρίποντο της νίκης, αν θέλει να κρατηθεί πάνω από την 18η θέση και να έχει ελπίδες να μείνει στην κατηγορία.

Δείτε ακόμη:

Ένας βέρος “τζιαλορόσι” πιάνει πόστο σε “βιόλα” πάγκο!
Στοπ στις διαπραγματεύσεις ανανέωσης από πλευράς Μέσι!
Στον επόμενο τόνο, η ώρα Βαρκελώνης θα είναι, Τσάβι!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις