Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 – Γκραν Πρι Αυστρίας: “Μποτ” ποζίσιον!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 – Γκραν Πρι Αυστρίας: “Μποτ” ποζίσιον!

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 - Γκραν Πρι Αυστρίας: Η γερμανική ομάδα μοιάζει ανίκητη στην επανεκκίνηση, μετά από απουσία τεσσάρων μηνών - Απογοητευτική η Φεράρι

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1Γκραν Πρι Αυστρίας: Μεγάλη ανατροπή στην Φόρμουλα 1! Ο Βάλτερι Μπότας ήταν γρηγορότερος από τον Λούις Χάμιλτον και πήρε την pole position. Η Mercedes κυριάρχησε στα δοκιμαστικά του Αυστριακού Grand Prix, ενώ η Φεράρι είχε μια απογοητευτική μέρα. Η γερμανική ομάδα μοιάζει ανίκητη στην επανεκκίνηση, μετά από απουσία τεσσάρων μηνών λόγω κορονοϊού. Τα μαύρα μονοθέσια της Μερσέντες είχαν μισό δευτερόλεπτο διαφορά!

Η πιο γρήγορη Φεράρι ήταν αυτή, του Τσάρλς Λεκλέρκ, ο οποίος τερμάτισε στην 7η θέση και έγινε φανερή η μεγάλη διαφορά από τους Γερμανούς. Ο συμπαίχτης του, Σεμπάστιαν Φέτελ, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το τελευταίο μέρος των προκριματικών και αύριο θα ξεκινήσει στην 11η θέση. Ήταν ένα μεγάλο δίλημμα, για το ποιο ήταν το μεγαλύτερο σοκ της ημέρας. Το μέγεθος του πλεονεκτήματος της Μερσέντες εναντίον όλων των άλλων ή το πόσο λάθος έχει σχεδιάσει η Φεράρι τα μονοθέσια της φέτος.

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 – Γκραν Πρι Αυστρίας: “Σε δικό μας πρωτάθλημα”

Η Μερσέντες κυρίαρχησε στην πίστα και τα αυτοκίνητα της ήταν καλύτερα σε όλες τις στατιστικές. Ο Φινλανδός ήταν γρηγορότερος από τον Χάμιλτον, στους πρώτους γύρους . Ο Βρετανός ήταν μπροστά από τον Μπότας σε μερικά σημεία των δοκιμαστικών, όμως, έχασε την pole position για 0.122 δευτερόλεπτα. Ο Μπότας, δήλωσε: “Αισθάνομαι πολύ καλά. Μου είχε λείψει αυτό το συναίσθημα. Είναι κάτι ξεχωριστό, όταν φτάνεις το μονοθέσιο στα όρια του, πολύ ωραία αίσθηση. Η ομάδα μας κάνει καταπληκτική δουλειά, μοιάζει σαν να είμαστε στο δικό μας πρωτάθλημα”. Για τον Φινλανδό, ο Χάμιλτον ανέφερε: “Καταπληκτική δουλειά από τον Βάλτερι. Υπέροχη δουλειά από την ομάδα μας, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ”.

Τα χάιλαϊτ της ημέρας:

Δείτε ακόμη:

Έχασε κι άλλο έδαφος ο ΠΑΟΚ, 2-2 με ΟΦΗ
Αστέρας για… φίλημα, 4-0 τον Βόλο!
Δύο γκολ ο Λέβα, δύο δεκάδες κούπες η Μπάγερν!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις