Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μπέλα Χαντίντ τοπλες: Προκαλεί εγκεφαλικά, μέσα από την πισίνα της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπέλα Χαντίντ τοπλες: Προκαλεί εγκεφαλικά, μέσα από την πισίνα της

Μπέλα Χαντίντ τοπλες: Το ένα εγκεφαλικό μετά το άλλο προκαλεί με την τοπλες εμφάνισή της το διάσημο μοντέλο, η οποία ποζάρει στην πισίνα της πιο σέξι από ποτέ.

Μπέλα Χαντίντ τοπλες: Το καλοκαίρι έχει μπει τα καλά και η Μπέλα Χαντίντ έχει αρχίσει να φοράει όλο και λιγότερα ρούχα, κάτι που φυσικά εμάς μας αρέσει πολύ. Το 23χρονο μοντέλο, αποφάσισε να κάνει το μπάνιο της σε μία πισίνα topless φορώντας ένα μαγιό που αναδείκνυε όλη τη πίσω όψη της. Όπως είναι γνωστό άλλωστε, διαθέτει έναν από τους πιο καυτούς λογαριασμούς στο Instagram.

Οι περισσότερες φωτογραφίες της, να μην έχουν ούτε καν εσώρουχα. H Μπέλα Χαντίντ λίγα έχει αφήσει στη φαντασία μας πλέον, αν κρίνει κανείς από τις σέξι φωτογραφίες που ανεβάζει συχνά στο Instagram (μη) φορώντας τα απαραίτητα. Η 23χρονη καλλονή μας έχει συνηθίσει άλλωστε σε σέξι πόζες.

Μπέλα Χαντίντ τοπλες: Αυτή τη φορά, το τερμάτησε

Την περασμένη Κυριακή, φρόντισε να εκτοξεύσει κι άλλο τον υδράργυρο στα ύψη, ποστάροντας γυμνόστηθες φωτογραφίες της στην πισίνα, προκαλώντας… πολλαπλά εγκεφαλικά και όχι άδικα. Αφότου γύρισε λοιπόν από την πρόσφατη φωτογράφηση που είχε να κάνει στην Ιταλία, θέλησε να χαλαρώσει και να χαρεί τις βουτιές στην πισίνα της, δίνοντας παράλληλα χαρά σε όλο τον αντρικό πληθυσμό. Έτσι, την Κυριακή φόρεσε ένα μικροσκοπικό κόκκινο στρινγκ μαγιό, ξάπλωσε τόπλες πάνω στο φουσκωτό και απόλαυσε τον ήλιο και το μπάνιο στην πισίνα της μητέρας της στην Πενσιλβάνια, όπου περνάει όλη την καραντίνα της μαζί με την αδερφή της Τζίτζι Χαντίντ. Το καλλίγραμμο κορμί της 23χρονης καλλονής έβαλε φωτιά στο Instagram με την αισθησιακή Μπέλα να αποτελειώνει τους θαυμαστές της ποζάροντας με ένα διάφανο μπλουζάκι αφήνοντας το στήθος της σε κοινή θέα.

Δείτε ακόμη

Ο σέξι χορός της Τζένιφερ Λόπεζ (video)
Η κόρη του Θάνου Μικρούτσικου στο πιάνο του πατέρα της
Η αποκάλυψη της Ελένης που σοκάρει τον Κυπραίο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις