Αμαλία Κωστοπούλου τροχαίο: Τι ακριβώς συνέβη με το ατύχημα στο Λος Άντζελες

LIFESTYLE

Αμαλία Κωστοπούλου τροχαίο: Τι ακριβώς συνέβη με το ατύχημα στο Λος Άντζελες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Αμαλία Κωστοπούλου τροχαίο: Τα νέα, όμως, είναι αισιόδοξα για την νεαρή κοπέλα, καθώς οι γιατροί δήλωσαν πως θα μπορέσει να περπατήσει ξανά.

03.07.2020 | 12:44

Αμαλία Κωστοπούλου τροχαίο: Στο στάδιο της ανάρρωσης βρίσκεται η Αμαλία Κωστοπούλου μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε στο Λος Αντζελες. Το τροχαίο ατύχημα συνέβη πριν από 15 ημέρες στο Λος Αντζελες. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν 5 άτομα, η Αμαλία Κωστοπούλου και 4 ακόμη φίλοι της Αμερικανοί. Το τροχαίο συνέβη όταν οδηγός άλλου αυτοκινήτου παραβίασε το Stop και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα 5 παιδιά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η Αμαλία Κωστοπούλου που καθόταν στο πίσω κάθισμα και μια φίλη της.

Η Αμαλία Κωστοπούλου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα σε δυο πλευρά, ενώ υπεβλήθη και σε μια σύντομη ορθοπεδική επέμβαση 20 λεπτών στην λεκάνη. Λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού στην περιοχή της Καλιφόρνια και υπό το φόβο μην προσβληθεί από τον ιό, αποφασίστηκε να μην μείνει στο νοσοκομείο και από τότε διαμένει, μαζί με την μητέρα της Τζένη Μπαλατσινού που βρέθηκε στο πλευρό της, σε ξενοδοχείο της περιοχής, όπου κάνει και τις φυσιοθεραπείες της, ενώ δεν πήγε ποτέ σε κέντρο αποκατάστασης, όπως ανέφεραν άλλες πληροφορίες.

Μάλιστα, εξακολουθεί αυτό το διάστημα να εργάζεται κανονικά, με τηλεργασία, ενώ τη Δευτέρα, αναμένεται η Τζένη Μπαλατσινού να επιστρέψει στην Ελλάδα και η ίδια στο σπίτι της στην Καλιφόρνια.

Η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, λίγα 24ωρα μετά το τροχαίο είχε κάνει ένα πολύ συγκινητικό ποστ για την αδερφή της, γράφοντας «My favorite superhero ❤️». Τις ανάλογες καρδούλες πόσταραν και οι γονείς τους κάτω από αυτήν τη φωτογραφία.

Εμείς να ευχηθούμε καλή ανάρρωση στην Αμαλία και περαστικά.

Exit mobile version