Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Παναθηναϊκός: Αποχαιρέτησαν Βαγιαννίδης, Γιόχανσον
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Παναθηναϊκός: Αποχαιρέτησαν Βαγιαννίδης, Γιόχανσον

Σούπερ Λιγκ – Παναθηναϊκός: Το δικό τους «αντίο» είπαν στον Παναθηναϊκός οι Ματίας Γιόχανσον και Γιώργος Βαγιαννίδης, μέσω των social media.

Σούπερ Λιγκ – Παναθηναϊκός: Το δικό τους «αντίο» είπαν στον Παναθηναϊκός οι Ματίας Γιόχανσον και Γιώργος Βαγιαννίδης, μέσω των social media. Οι δύο πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού αποχαιρέτησαν την ομάδα με τον τρόπο τους, μέσω των social media. «Μετά από τρία χρόνια, το μόνο που μπορώ να πω είναι ευχαριστώ – Ήταν πραγματική τιμή να παίξω για τον Παναθηναϊκό. Όχι μόνο αγάπησα κάθε λεπτό στο γήπεδο αλλά και που γνώρισα τόσο καταπληκτικούς ανθρώπους που εργάζονται στον σύλλογο», ανέφερε ο Γιόχανσον και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, το προσωπικό και για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που έλαβα από τους οπαδούς αυτά τα χρόνια. Ελπίζω να έρθουν καλύτερες μέρες. Όλοι το αξίζετε. Δυστυχώς, ορισμένα πράγματα στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να τα ελέγξεις και ήρθε η ώρα να πω αντίο. Μέχρι την επόμενη φορά»

Από την πλευρά του ο Γιώργος Βαγιαννίδης σχολίασε: «Μετά από μια δύσκολη χρόνια για μένα και την οικογένεια μου ήρθε τελικά η στιγμή που δεν περίμενα ποτέ πως θα έρθει! Να πω αντίο 11 χρόνια μετά… Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάνω από όλα τους συμπαίκτες μου, που αποτέλεσαν την πιο σημαντική βοήθεια που είχα στην ως τώρα πορεία μου και φυσικά όλο το επιτελείο από την ακαδημία ως την πρώτη ομάδα που χάρη σε αυτούς κατάφερα να εξελιχθώ πρώτα ως άνθρωπος και μετά ως παίχτης! Καλή συνέχεια λοιπόν στην οικογένεια του Παναθηναϊκού που πάντα θα έχω στην καρδιά μου».

Σούπερ Λιγκ – Παναθηναϊκός: Αισιόδοξος ο Βιγιαφάνιες

Το θέμα του έχει «κολλήσει» τις τελευταίες ημέρες, όμως ο ίδιος είναι αισιόδοξος ότι θα φορέσει τα πράσινα τη νέα σεζόν. Ο λόγος για τον Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος δήλωσε βέβαιος ότι θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Σε επικοινωνία του με τον Τσάβι Ρόκα ο Αργεντινός άσος έδειξε διατεθειμένος να χαρίσει χρήματα στη Μονάρκας, ώστε να εξασφαλίσει την ελευθέρας του. Κάτι που θα ανοίξει οριστικά τον δρόμο για την επιστροφή του στο τριφύλλι. Ωστόσο, την ίδια στιγμή οι Μεξικανοί εμφανίζονται σκληροί στις διαπραγματεύσεις. Έτσι, στον Παναθηναϊκό εξακολουθεί να υπάρχει επιφυλακτικότητα για το θέμα αυτό.

Δείτε ακόμη

Καρέρα: «Νίκη για να έχει ουσία το διπλό στην Τούμπα»
Ένινγκ: «Να της κάνουμε τη ζωή δύσκολη!»
Στοπ στις διαπραγματεύσεις ανανέωσης από πλευράς Μέσι!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις