Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Αντίθετος με Ριζούπολη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Αντίθετος με Ριζούπολη

Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Επίσημη τοποθέτηση για τις πληροφορίες που διέρρευσαν αναφορικά με το γήπεδο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας εξέδωσαν από τον Ολυμπιακό.

Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Επίσημη τοποθέτηση για τις πληροφορίες που διέρρευσαν αναφορικά με το γήπεδο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας εξέδωσαν από τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες εξέφρασαν την αντίθεσή τους να γίνει ο τελικός στη Ριζούπολη, που δεν έχει φιλοξενήσει παιχνίδι για τρεις μήνες. Επίσης, αναφέρουν ότι «στήνεται μια ακόμη θλιβερή παράσταση» και τονίζουν τη διαθεσιμότητα της Τούμπας και του «Κλ. Βικελίδης». Ενώ προτείνουν επίσης και αυτά της Νέας Σμύρνης και του Ατρομήτου. «Σύμφωνα με τις εμπνεύσεις της ΕΠΟ ο Ευρωπαίος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η δεύτερη σήμερα στο Πρωτάθλημα ΑΕΚ καλούνται να παίξουν τελικό Κυπέλλου σε γήπεδο ομάδας Β’ Εθνικής, στο οποίο δεν έχει διεξαχθεί αγώνας από τον Μάρτιο! Ενώ υπάρχουν τόσα διαθέσιμα ευρωπαϊκά αδειοδοτημένα γήπεδα, όπως το «Κλεάνθης Βικελίδης», του Περιστερίου, η Τούμπα ακόμα και της Νέας Σμύρνης», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν: «Αντί επιτέλους να οργανώσουν μια γιορτή του ποδοσφαίρου, προσπαθούν να στήσουν μια ακόμα θλιβερή παράσταση που δημιουργεί τεράστια θέματα για τη σωματική ακεραιότητα των παιχτών και έχει ήδη προκαλέσει γενικότερα ζητήματα ασφαλείας και έντασης. Σας καλούμε επιτέλους να σοβαρευτείτε, έστω για μια φορά και να πράξετε ανάλογα ώστε ο τελικός να γίνει στο καλύτερο και καταλληλότερο διαθέσιμο γήπεδο για να παρακολουθήσουμε μια πραγματική γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Μαρτίνς: «Είναι μόνο η αρχή»

Την υπόσχεση ότι θα κερδίσει περισσότερους τίτλους με τον Ολυμπιακό έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς μέσω των social media. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι μόνο η αρχή. «Πρωταθλητές! Αυτή η ομάδα με την ψυχή της και τον χαρακτήρα, επανέφερε τον Ολυμπιακό εκεί όπου ανήκει. Τα 41 ματς πρωταθλήματος αήττητοι αποτελούν μια τεράστια απόδειξη για το έργο μας και για το πόσο πολύ θέλαμε τον τίτλο», ανέφερε ο Μαρτίνς και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να αφιερώσω τον τίτλο στον πρόεδρο Μαρινάκη, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρότζεκτ. Και για το γεγονός ότι μας βοήθησε να χτίζουμε αυτήν την καταπληκτική ομάδα. Ευχαριστώ τους παίκτες για τη δέσμευση που έδειξαν και για την αφοσίωση.  Αλλά και για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν… πίσω από τα φώτα και κυρίως τους οπαδούς για το ασυναγώνιστο πάθος τους και για την υποστήριξή τους. Αυτή είναι η μόνο η αρχή. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε».

Δείτε ακόμη

Εποχή Ρέμπε στον ΠΑΟΚ
Γρηγορότερες οι Μερσέντες, φαβορί στην Αυστρία
Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος στο ΟΠΑΠ Game Time: “Αβαντάζ για τη δεύτερη θέση η ΑΕΚ” (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις