Σούπερ Λιγκ – Ξάνθη κορονοϊός: Αναβλήθηκε το Λαμία-Ξάνθη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Ξάνθη κορονοϊός: Αναβλήθηκε το Λαμία-Ξάνθη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μπάμπης Πουλούτσης

Σούπερ Λιγκ – Ξάνθη κορονοϊός: Σοκ προκλήθηκε στην Ξάνθη, καθώς ποδοσφαιριστής της βρέθηκε θετικός στον νέο κορονοϊό και όλη η ομάδα θα μπει σε καραντίνα!

03.07.2020 | 22:50

Σούπερ Λιγκ – Ξάνθη κορονοϊός: Σοκ προκλήθηκε στην Ξάνθη, καθώς ποδοσφαιριστής της βρέθηκε θετικός στον νέο κορονοϊό και πλέον όλη η ομάδα θα μπει σε καραντίνα! Μετά τον καθιερωμένο δειγματοληπτικό έλεγχο που έγινε την Πέμπτη στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ένα από τα δείγματα βγήκε θετικό. Αυτό έγινε γνωστό σήμερα και ειδοποιήθηκε άμεσα ο ΕΟΔΥ για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα ήταν ασυμπτωματικός. Πλέον στην Ξάνθη ενεργοποιείται το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα θα μπει σε απομόνωση για 48 ώρες. Όσον αφορά τον προσβεβλημένο από τον ιό παίκτη, αυτός θα μπει σε καραντίνα, που θα λήξει μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Δηλαδή αν μέσα σε επτά ημέρες δεν έχει εμφανίσει κάποιο σύμπτωμα και έχει δύο αρνητικά τεστ σε αυτό το διάστημα.

Σε περίπτωση πρόσφατου αγώνα, δεν θα τεθεί σε καραντίνα η αντίπαλη ομάδα, δηλαδή ο Πανιώνιος. Ωστόσο, οι Νεοσμυρνιώτες θα είναι σε στενή επιτήρηση με καθημερινή θερμομέτρηση. Βέβαια, ούτως ή άλλως οι ομάδες πραγματοποιούν συνεχώς τεστ στο διάστημα των πλέι οφ και πλέι άουτ. Οπότε, αν υπάρχει κι άλλο κρούσμα θα βρεθεί άμεσα. Η καραντίνα της Ξάνθης θα λήξει σε δύο ημέρες, αν στο διάστημα αυτό παρθούν δύο τεστ με διαφορά 24 ωρών. Ειδάλλως το διάστημα θα αυξηθεί στις πέντε ημέρες με  τη διενέργεια ενός τεστ.

Σούπερ Λιγκ – Ξάνθη κορονοϊός: Αναβολή στο Λαμία-Ξάνθη

Το κρούσμα που προέκυψε στην Ξάνθη μεταβάλλει και το πρόγραμμα των πλέι άουτ. Μετά τη γνωστοποίησή του, η λίγκα αποφάσισε την αναβολή του προγραμματισμένου για αύριο (19:30) αγώνα ανάμεσα σε Λαμία και Ξάνθη. Το ματς ορίστηκε για τη Δευτέρα την ίδια ώρα και θα διεξαχθεί μόνον εφόσον τα δείγματα από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές είναι αρνητικά!

Δείτε ακόμη

Στοπ στις διαπραγματεύσεις ανανέωσης από πλευράς Μέσι!
Στον επόμενο τόνο, η ώρα Βαρκελώνης θα είναι, Τσάβι!
Ερωτηματικά για το αν το US Open διεξαχθεί ή όχι!
Exit mobile version