Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Αχρείαστος διασυρμός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Αχρείαστος διασυρμός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Η Σίτι διέλυσε 4-0 τη Λίβερπουλ που δεν προσπάθησε ποτέ να πει στο αδιάφορο παιχνίδι - Η Σέφιλντ 3-1 την Τότεναμ

03.07.2020 | 00:51

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε τη Λίβερπουλ 4-0 και δεν κέρδισε τίποτα. Ούτε καν τις εντυπώσεις. Τίποτε δεν θα μπορούσε ασφαλώς να χαλάσει το πάρτι τίτλου των ρεντς. Ούτε καν μία οικτρή εμφάνιση σε ένα ντέρμπι που κάποιοι περίμεναν να κρίνει τίτλο αλλά φευ. Το πρωτάθλημα έχει βαφτεί κόκκινο και όσο η Σίτι πάλευε να βάλει πολλά γκολ, η Λίβερπουλ απλά περίμενε να τελειώσει το αδιάφορο ματς. Με αποτέλεσμα το 4-0.

Η Σίτι έπαιξε τρομερό ποδόσφαιρο και στο 25ο λεπτό άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Ντε Μπρούινε και στο 35’ διπλασίασε τα τέρματα της με τον Στέρλινγκ. και πήγε στην ανάπαυλα 3-0 με το τέρμα του Φοντέν στο 45’. Στην επανάληψη οι πολίτες δεν έριξαν τον ρυθμό τους και στο 66ο λεπτό έκλεισαν το σκορ με τον Στέρλινγκ να σφραγίζει το τελικό 4-0.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Μπαλάρα η Σέφιλντ

Φανταστικό ποδόσφαιρο από την Σέφιλντ. Κατατρόπωσε την Τότεναμ στο Μπράμαλ Λέιν και την έβγαλε ουσιαστικά εκτός μάχης για μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σέφιλντ έπαιξε τρομερό ποδόσφαιρο και φιλοδώρησε με τρία γκολ την Τότεναμ. Ο Μπέργκε στο 31’ έκανε το 1-0 με κοντινό σουτ αλλά ο Χάρι Κέιν απάντησε άμεσα αλλά το γκολ ακυρώθηκε στο VAR ενμέσω σφοδρών διαμαρτυριών. Οι «λεπίδες» άντεξαν την πίεση της Τότεναμ και στο 69’ πέτυχαν το 2-0 με τον Μουσέ, ενώ το 3-0 πέτυχε στο 84’ ο ΜακΜπέρνι. Η Τότεναμ απλά μείωσε 90΄ με τον Κέιν. Πλέον είναι στο -7 από το Τσάμπιονς Λιγκ και όλα μοιάζουν τελειωμένα, όσο κι αν μαθηματικά ελπιζει ακόμα.

Δείτε ακόμη:

Η Μπαρτσελόνα έκλεισε Γιασικεβίτσιους για αντικαταστάτη του Πέσιτς!
Ουές ο 2ος στον ΟΦΗ
Ξέκοψε το ενδεχόμενο αλλαγών ο Λάκοβιτς!
Exit mobile version