Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο – ΕΠΟ: Απάντηση ΕΠΟ στον Άρη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – ΕΠΟ: Απάντηση ΕΠΟ στον Άρη

Ποδόσφαιρο – ΕΠΟ: Θέση για τους ισχυρισμούς της ΠΑΕ Άρης, που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ύπαρξης δόλου, πήρε η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της.

Ποδόσφαιρο – ΕΠΟ: Θέση για τους ισχυρισμούς της ΠΑΕ Άρης, που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ύπαρξης δόλου, πήρε η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της. Η Ομοσπονδία κάνει λόγο για «συστηματική προσπάθεια κατασυκοφάντησής της από συγκεκριμένα κέντρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, που δεν αποτελεί παρά… προφάσεις εν αμαρτίαις». Επίσης σημειώνει ότι φροντίζει πάντα να προστατεύει τους συλλόγους. Αλλά και ότι τηρεί τους κανονισμούς, έχοντας ως προτεραιότητα τη διαφάνεια και την ισονομία. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η συστηματική προσπάθεια κατασυκοφάντησης της Ε.Π.Ο., που συντονισμένα και σε καθημερινή βάση επιχειρείται το τελευταίο διάστημα από συγκεκριμένα κέντρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν αποτελεί παρά… προφάσεις εν αμαρτίαις», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Από την Ομοσπονδία συνεχίζουν: «Η διοίκηση της Ε.Π.Ο. πολιτεύεται με βάση την τήρηση των κανονισμών του Παιχνιδιού και την προστασία των συμφερόντων των Ελληνικών Συλλόγων. Έέχοντας ως προτεραιότητα τη διαφάνεια και την ισονομία. Κατόπιν τούτου δε, προφανώς και απορρίπτει κάθε ισχυρισμό περί «αστοχιών και λανθασμένων χειρισμών». Καθώς επίσης και περί οποιασδήποτε «αμέλειας» ή «δόλου» διοικούντων και στελεχών της στη συνολική διαχείριση του θέματος που προέκυψε με την Π.Α.Ε. Άρης».

Ποδόσφαιρο – ΕΠΟ: «Οι απειλές σε όσους προκάλεσαν αυτήν την κατάσταση»

Τέλος, από την ΕΠΟ υποστηρίζουν ότι οι απειλές θα πρέπει να είναι εις βάρος αυτών που ευθύνονται για την κατάσταση αυτή. Και όχι εναντίον εκείνων που προσπαθούν να συνεισφέρουν. «Τούτων δοθέντων, οι όποιες απειλές θα πρέπει να απευθύνονται σε όσους προκάλεσαν, με τους χειρισμούς τους, τη σημερινή κατάσταση στη λαοφιλή ΠΑΕ. Και όχι κατά εκείνων που προσπαθούν να συνεισφέρουν με ρεαλιστικές λύσεις», καταλήγουν από την ΕΠΟ.

Δείτε ακόμη

Επίθεση Άρη στην ΕΠΟ
«Στήνουν μια ακόμη θλιβερή παράσταση»
Εποχή Ρέμπε στον ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις