Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Ζητείται ελπίς!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Ζητείται ελπίς!

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Αδιάφορη ουσιαστικά η ρυθμίστρια του τίτλου Ατλέτικο υποδέχεται τη Μαγιόρκα που παίζει κορώνα-γράμματα την κατηγορία

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Μια αναμέτρηση έχει το πρόγραμμα της Λα Λίγκα σήμερα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης, υποδέχεται την Μαγιόρκα στο «Wanda Metropolitano», σε ένα παιχνίδι που ενδιαφέρει βαθμολογικά μόνο τους φιλοξενούμενους, που τρέχουν να προλάβουν το τραίνο της παραμονής. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έχουν συγκεντρώσει 59 βαθμούς και όπως όλα δείχνουν έχει κλειδώσει μια θέση για το Champions League της επόμενης σεζόν.

Μετά την επανέναρξη η Ατλέτικο έχει δυο ισοπαλίες και τέσσερις νίκες, δείχνοντας πως έχει βρει τα πατήματα της. Μάλιστα, προέρχεται από την ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου, αποτέλεσμα που ίσως καθορίσει και τον πρωταθλητή για φέτος! Σήμερα η Ατλέτι θα παραταχτεί χωρίς να έχει ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς θα απουσιάζει μόνο ο τραυματίας Σίμε Βρισάλικο.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Με νίκη ελπίζει

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται 18οι, μόλις 5 βαθμούς διαφορά από την Θέλτα, που κατέχει την 17η θέση και παραμένει στην κατηγορία με τα υπάρχοντα δεδομένα! Με νίκη σήμερα, θα μειώσει στο 2 βαθμούς από τους Γαλικιανούς και συνεχίσει να ονειρεύεται την εξασφάλιση της θέσης της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Στην προσπάθεια αυτή, θα παραταχτεί χωρίς τους τραυματίες Κούτρη, Αγκμπενιένου, Πεντράσα και τους τιμωρημένους Μπούντιμιρ, Βαλιέντ.

Δείτε ακόμη:

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 18 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
Πρόβα τίτλου η Ρεάλ επιβλήθηκε 1-0 της Χετάφε και αύξησε τη διαφορά στο +4
Σε μεγάλη φόρμα η Αταλάντα υπέταξε 2-0 τη Νάπολι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις