Αγγλία – Λίβερπουλ: Εκνευρισμός για την κριτική

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία – Λίβερπουλ: Εκνευρισμός για την κριτική

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Αγγλία - Λίβερπουλ: Υπερβολική η κριτική για τη μόλις δεύτερη ήττα της χρονιάς της Λίβερπουλ κατά τον Γερμανό τεχνικό που δεν το έκρυψε στη συνέντευξη Τύπου

03.07.2020 | 14:14

ΑγγλίαΛίβερπουλ: Εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ στην συνέντευξη τύπου μετά τη βαριά ήττα της Λίβερπουλ 4-0 από την Μάντσεστερ Σίτι. Ο Γερμανός προπονητής, βγήκε μπροστά και στήριξε τους παίχτες του. «Αν, θέλετε να κατευθύνετε την ιστορία ότι δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, τότε κάντε το» δήλωσε εκνευρισμένος. «Είδα μια λαμπρή στάση. Είδα να δίνουν μάχη. Δεν συμπεριφερθήκαμε σαν κάποιος, που έγινε πρωταθλητής πριν μία εβδομάδα» πρόσθεσε. Αυτή η ήττα της Λίβερπουλ, ήταν η δεύτερη της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η ήττα των «πολιτών» από την Τσέλσι στις 25 Ιουνίου, έδωσε το πρωτάθλημα στην ομάδα του λιμανιού έπειτα από 30 χρόνια. Φωτογραφίες και βίντεο με πανηγύρια από τους παίχτες της Λίβερπουλ που ήταν σε κοινή απομόνωση σε ξενοδοχείο της ομάδας, δόθηκαν στην δημοσιότητα.  Ωστόσο, ο Κλόπ επέμεινε ότι η ήττα της ομάδας του του ήρθε από μια ομάδα με ποιότητα. Kαι θύμισε πως η Μάντσεστερ Σίτι ήταν πρωταθλήτρια τις δύο τελευταίες σεζόν.

Αγγλία – Λίβερπουλ: Αν όχι η Σίτι, ποιος;

Ο “Κλόπο” δίνοντας τη δική του εξήγηση για τη βαριά ήττα σημείωσε: «Αν υπάρχει μία ομάδα που μπορεί να μας κερδίσει έτσι, αυτή είναι η Σίτι. Μας έλειπε η ταχύτητα και σε περιπτώσεις 50-50 ήταν πιο γρήγοροι από εμάς. Εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους και εμείς όχι. Η Σίτι είναι φανταστική, έχω δει τα παιχνίδια τους και δεν έχουν παίξει άσχημα όλη την σεζόν. Ακόμα και σε ματς που έχασαν, είχαν παίξει όμορφο ποδόσφαιρο».

Από την πλευρά του, ο Πεπ Γκουαρντιόλα ανέφερε πως το δυνατό ξεκίνημα της Λίβερπουλ με το δοκάρι του Σαλάχ έδειξε πως επηρεάστηκαν από τους πανηγυρισμούς οι αντίπαλοι του: «Πιστεύω πως ήπιαν πολύ μπύρα την προηγούμενη εβδομάδα. Όμως, ήρθαν χωρίς μπύρα στο αίμα τους και έτοιμοι για να νικήσουν. Είδα μία ομάδα με μεγάλη συγκέντρωση στο παιχνίδι, είχαν ενέργεια και επιθυμία να νικήσουν».

Δείτε ακόμη:

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 18 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
Πρόβα τίτλου η Ρεάλ επιβλήθηκε 1-0 της Χετάφε και αύξησε τη διαφορά στο +4
Σε μεγάλη φόρμα η Αταλάντα υπέταξε 2-0 τη Νάπολι
Exit mobile version