Αθήνα

°C

Τρίτη

22

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Κάιλι Τζένερ – καλλυντικά: Στα δικαστήρια ο όμιλος “Τζένερ”
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κάιλι Τζένερ – καλλυντικά: Στα δικαστήρια ο όμιλος “Τζένερ”

Κάιλι Τζένερ - καλλυντικά: Στα δικαστήρια οδηγείται η εταιρεία της Κάιλι Τζένερ για να προστατευτεί η μυστική φόρμουλα των καλλυντικών της.

Κάιλι Τζένερ – καλλυντικά: Η εταιρεία της Κάιλι, «King Kylie», μηνύθηκε από την «Seed Beauty» -την εταιρεία με την οποία συνεργάστηκε από το 2016 για την παραγωγή της αποκλειστικής φόρμουλας των προϊόντων της- η οποία ισχυρίζεται ότι με την συμφωνία συνεργασίας που έχει υπογράψει η Κάιλι με τον όμιλο ομορφιάς Coty κινδυνεύουν να διαρρεύσουν τα μυστικά της Seed. Στα έγγραφα που επικαλείται το TMZ, η Seed λέει ότι παρείχαν την πολύτιμη συνταγή τους για την επιτυχία της σειράς μακιγιάζ στην Κάιλι και τους συνεργάτες της, εδώ και χρόνια – βάσει της οποίας, όπως ισχυρίζεται, εκτοξεύθηκε (έστω και για λίγο) στη λίστα των δισεκατομμυριούχων.

Η έκρηξη της εταιρείας στο χώρο της ομορφιάς, ισχυρίζεται η Seed, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα εμπορικά μυστικά της… αλλά τώρα, υποστηρίζει ότι κινδυνεύουν να διαρρεύσουν στην Coty που είναι ανταγωνίστρια της.

Κάιλι Τζένερ – καλλυντικά: Κινδυνεύουν τα μυστικά της εταιρείας

Όπως είναι ήδη γνωστό η Κάιλι πώλησε πρόσφατα το πλειοψηφικό πακέτο της εταιρείας της στην Coty έναντι 600 εκατ. δολαρίων. Προχωρώντας σε αυτήν τη συμφωνία, η Seed ισχυρίζεται ότι η εταιρεία της Κάιλι αρνήθηκε να διαβεβαιώσει επαρκώς ότι δεν θα διαρρεύσουν τα μυστικά της. Η εταιρεία πιστεύει ότι η Coty θα τα χρησιμοποιήσει για την ενίσχυση του ομίλου. Εξαιτίας αυτού η Seed λέει ότι δεν έχει άλλη επιλογή από το να ζητήσει την δικαστική παρέμβαση για να εμποδίσει την Κάιλι και την Coty να χρησιμοποιήσουν τα εμπορικά της μυστικά.

Δείτε ακόμη

Το κρυφό ταλέντο της Μέγκαν – Τι δεν ξέρουμε για την τέως δούκισσα
Η Ελένη απομακρύνεται από το Θωμά
Ξανά στο στόχαστρο ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ – Γιατί τους κατηγορούν ( vid )
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις