Πάνος Καμμένος σήμερα: “Ήρθε η ώρα να μάθει όλη η χώρα την αλήθεια”

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάνος Καμμένος σήμερα: “Ήρθε η ώρα να μάθει όλη η χώρα την αλήθεια”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Πάνος Καμμένος σήμερα: Μετά τη συνεδρίαση της άτυπης ηγεσίας του κόμματος.

02.07.2020 | 08:27

Πάνος Καμμένος σήμερα: Μετά την ξαφνική συνεδρίαση μιας άτυπης ηγεσίας κόμματος, στην οποία συμμετείχαν μερικά πρόσωπα από το παρελθόν, όπως ο Παναγιώτης Σγουρίδης ως αντιπρόεδρος του κόμματος αλλά και ο Νίκος Μαυραγάνης, που είχε θητεύσει και στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ως υφυπουργός Μεταφορών, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε πως επιστρέφει. Όπως είπε μάλιστα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, η Ελλάδα θα μάθει όλη την αλήθεια. Το θέμα των δηλώσεων του Πάνου Καμμένου δεν έχει γίνει γνωστό αλλά σημειώνεται ότι το πρόσωπό του βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας όταν η εφημερίδα Παραπολιτικά δημοσίευσε ηχογραφημένη συνομιλία του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου με δημοσιογράφο, στην οποία ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης εμφανίζει τον τότε υπουργό Αμυνας να του δίνει εντολή να ασκήσει δίωξη σε βάρος των δημοσιογράφων της εφημερίδας, λέγοντας χαρακτηριστικά “να τους γαμ@@@”.

Εικάζεται ότι το θέμα της συνέντευξης τύπου θα αφορά αυτή την ηχογραφημένη συνομιλία αλλά είναι προφανές ότι ο κ. Καμμένος χρησιμοποιεί αυτές τις εξελίξεις για να επανέλθει στο προσκήνιο. Η άλλη ηχογραφημένη συνομιλία στην οποία επίσης πρωταγωνιστεί ο Πάνος Καμμένος είναι από υποκλοπές που έκανε η ΕΥΠ για το κύκλωμα επίορκων αστυνομικών και νονών της νύχτας. Μεταξύ των αστυνομικών που είχαν βρεθεί στο στόχαστρο της ΕΥΠ ήταν και ο αστυνομικός Παπαχρήστος που συνομιλούσε τακτικά με την οικογένεια Καμμένου. Σε μία από τις ηχογραφημένες συνομιλίες που δημοσιεύθηκε επίσης στην εφημερίδα Παραπολιτικά, η σύζυγος του Πάνου Καμμένου Τζούλη, εμφανίζεται να δίνει εντολές στην αστυνομία και να ζητά την σύλληψη των δημοσιογράφων της εφημερίδας.

Άραγε γι’ αυτές τις ηχογραφημένες συνομιλίες θα μιλήσει;

Σημειώνεται ότι ο αστυνομικός Παπαχρήστος τελικά δολοφονήθηκε, ενώ πολλοί από τους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ έχουν μετατεθεί και αναμένουν το πόρισμα της υπηρεσίας και τις έρευνες της Δικαιοσύνης.

Το τρίτο θέμα που ενδεχομένως να θελήσει να σχολιάσει ο κ. Καμμένος είναι το θέμα του πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ που εμφανίζεται στις ίδιες υποκλοπές της ΕΥΠ να συζητά με ανθρώπους του υποκόσμου, ώστε να πάρουν τον διαγωνισμό του κυλικείου της Βουλής. Το ενδιαφέρον με αυτή την υπόθεση είναι ότι για την δράση του βουλευτή των ΑΝΕΛ, ενημερώθηκαν και ο τότε Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Βουλής, αλλά η πληροφορία διέρρευσε και το κύκλωμα σταμάτησε να μιλάει στα κινητά και το έριξε στο… Viber!

Στην έκθεσή της η ΕΥΠ υποστηρίζει ότι η πληροφορία διέρρευσε από τη Βουλή και ορισμένοι θεωρούν ότι πιθανώς η πληροφορία να διέρρευσε στον Πάνο Καμμένο. Για το θέμα ρωτήθηκε σήμερα σε ραδιοφωνική του εκπομπή ο τότε Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης που δήλωσε άγνοια.

Το δελτίο τύπου με το οποίο ενημερώνονται οι δημοσιογράφοι ότι οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου θα είναι σοβαρές:

Δείτε ακόμη

Οργή Καμμένου: Αν ο Παπαγγελόπουλος δεν διαψεύσει το διάλογο, προσφεύγω στη Δικαιοσύνη

Το “σούργελο” Τζούλη, οι “τεμπέληδες” βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και η εντολή για συλλήψεις

Exit mobile version