Κάτια Ζυγούλη GNTM: “Ήμουν πολύ γλυκιά και συμβατική για να συμμετέχω στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού ομορφιάς”

LIFESTYLE

Κάτια Ζυγούλη GNTM: “Ήμουν πολύ γλυκιά και συμβατική για να συμμετέχω στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού ομορφιάς”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Κάτια Ζυγούλη GNTM: Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε το μοντέλο αναφέρθηκε στο δοκιμαστικό που έκανε για να είναι στην κριτική επιτροπή του GNTM , στον σύζυγό της Σάκη Ρουβά αλλά και στην ψυχοθεραπεία που κάνει.

02.07.2020 | 12:15

Κάτια Ζυγούλη GNTM: Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Κάτια Ζυγούλη. Το όμορφο μοντέλο μίλησε για το δοκιμαστικό που έκανε για το GNTM για τον Σάκη Ρουβά που τον χαρακτήρισε ως “τελειομανή” αλλά και την ψυχοθεραπεία.”Όταν πήγα εκεί πέρα ήμουν τόσο γλυκιά, συγκαταβατική… Δεν με επέλεξαν και ξέρω ακριβώς το λόγο. Στην πορεία κατάλαβα πως δεν ήμουν εγώ γι’ αυτό το πράγμα” ήταν κάποια από τα λόγια της Κάτιας Ζυγούλη. “Πήγα στο δοκιμαστικό με μια τόσο ρομαντική διάθεση γιατί έχω την τάση να θέλω να είμαι χρήσιμη. Θέλω, με ό,τι έχω μάθει, να βοηθήσω και κάποιον άλλον. Έχω την ανάγκη να είμαι χρήσιμη. Όταν πήγα εκεί πέρα ήμουν τόσο γλυκιά, συγκαταβατική… Δεν με επέλεξαν και ξέρω ακριβώς το λόγο. Στην πορεία κατάλαβα πως δεν ήμουν εγώ γι’ αυτό το πράγμα.

Και αν κάτι αλλάξει, γιατί δεν πρέπει να λέμε “ποτέ”, και βρεθώ εκεί, θα είμαι πάλι η ίδια συγκαταβατική Κάτια που θέλει να είναι χρήσιμη. Η γλυκιά, η απαλή, μην τον πληγώσεις τον άνθρωπο, δεν επιτρέπεται να πληγώνουμε τους ανθρώπους. Γιατί;”, και συνέχισε: “Τα παιδιά που πηγαίνουν εκεί, πηγαίνουν με όνειρα, θέλουν να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Επειδή έχω υπάρξει στη θέση του να με κρίνουν για τα πάντα, έχω πληγωθεί ως ακατέργαστο παιδάκι, δεν αξίζει σε κανέναν να του φέρονται έτσι”, ενώ για τον αγαπημένο της σύζυγο που έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδάκια είπε: “Ο Σάκης Ρουβάς είναι τελειομανής. Θέλει όλα να είναι στην τρίχα. Άλλαξα τρεις γυναίκες ψυχολόγους, δεν μου ταίριαξαν οι γυναίκες και έχω καταλήξει με ένα άνδρα και θέλω να πω ειλικρινά ότι είναι το ωραιότερο δώρο που έχω κάνει για τον εαυτό μου”

Δείτε ακόμη

Γιάννης Αϊβάζης: Τρυφερή φωτογραφία από την ημέρα αποφοίτησης της κόρης ( vid )
Τρελά ερωτευμένη η Ελεονώρα Ζουγανέλη – Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος ( vid )
Η Νόνη Δούνια γιορτάζει τα 16 χρόνια γάμου! (pic)
Exit mobile version