Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Γενέθλια έχει ο αγαπημένος σύζυγος της
LIFESTYLE

Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Γενέθλια έχει ο αγαπημένος σύζυγος της

Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο σύζυγος της Δούκισσας Νομικού , η οποία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο διαδίκτυο έσπευσε να του ευχηθεί χρόνια πολλά με τον πιο γλυκό τρόπο.

Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Η Δούκισσα Νομικού δηλώνει πολύ ερωτευμένη με τον επί 3 χρόνια σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια καθώς έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά, τον Σάββα και την Αναστασία. Η όμορφη μανούλα γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της, Δημήτρη Θεοδωρίδη ο οποίος έγινε 41 χρονών παρέα με την κορούλα τους και τον γιο τους. Μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα από τις φωτογραφίες που ανέβασε: “Αν δεν είχα εσένα δεν θα είχα εμάς Χρόνια πολλά μωρό μου ? #bestdaddy #besthubby #myrockstar”.

Να σας θυμίσουμε ότι το ζευγάρι πριν μερικές μέρες γιόρτασε την επέτειο γάμου του πάλι οικογενειακά. Τότε η Δούκισσα είχε δημοσιεύσει αυτή τη φωτογραφία γράφοντας: “Χρόνια μας πολλά μωρό μου Στα 100 ??? #happyanniversary #3yearsandcounting #hubby #myrockstar”. Φαίνεται ότι για τη Δούκισσα ο Δημήτρης είναι ο δικός της ροκ σταρ, και κανείς μπορεί να το καταλάβει από τα hashtag που χρησιμοποιεί κάτω από τα post της όταν αναφέρεται σε αυτόν “#myrockstar”.

Δείτε ακόμη

“Σκοτώθηκαν” Σπυροπούλου – Βότσαρης στη μέση του δρόμου
“Κλαίω μόνο κρυφά” αναφέρει η σύζυγος του Κώστα Βουτσά (vid)
Η πλέον πολύ αδύνατη Adele έχει μάλλον σχέση με αυτόν τον cool τύπο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις