Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας Κέρκυρα: Στο νησί των Φαιάκων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας Κέρκυρα: Στο νησί των Φαιάκων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Τσίπρας Κέρκυρα: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλεξης Τσίπρας έφτασε στην Κέρκυρα το πρωί της Πέμπτης συνοδευόμενος από την τομεάρχη Εργασίας του κόμματος, Έφη Αχτσιόγλου.

Τσίπρας Κέρκυρα: Επίσκεψη στην Κέρκυρα πραγματοποιεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο νησί στις 11.00 το πρωί, συνοδευόμενος από την τομεάρχη Εργασίας του κόμματος Έφη Αχτσιόγλου. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκαν στελέχη του κόμματος και ο βουλευτής Αλέκος Αυλωνίτης. Ο κ. Τσίπρας, αμέσως μετά την άφιξη του, μετέβη στο εμπορικό κέντρο της πόλης όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και πολίτες για την καθημερινότητα και τα προβλήματα τους. Την ίδια ώρα, στην περιοχή πραγματοποιούσαν διαμαρτυρία των ξεναγών έξω από το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης, με σύνθημα “Τουρισμός είναι και οι ξεναγοί”.

Όπως είπαν ο ξεναγοί στον κ. Τσίπρα, εδώ και δυο μήνες το εισόδημά τους είναι μηδέν και οι υποχρεώσεις τους πιεστικές. Κατά την παραμονή του στο νησί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τα σωματεία εργαζόμενων άλλα και εκπρόσωπους φορέων του νησιού. Το απόγευμα, θα επισκεφτεί το Αρχαιολογικό Μουσείο και στις 19:00 θα έχει συνάντηση με τους τρεις δημάρχους του νομού.

Δείτε ακόμη

Μητσοτάκης σε ξένους ηγέτες: Ούτε 1 στους 1.000 τουρίστες δεν βρέθηκε θετικός στον ιό
Διαφορά 50% ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ στην παράσταση νίκης, καταλληλότερος όλων ο Μητσοτάκης
Ο Μητσοτάκης “ρίχνει” ζεστό χρήμα στην αγορά – Νέο πακέτο προ των πυλών

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις