Καιρός σήμερα: Αίθριος στην Αττική, καταιγίδες σε Ήπειρο και Θεσσαλία

ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός σήμερα: Αίθριος στην Αττική, καταιγίδες σε Ήπειρο και Θεσσαλία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μαρκέλλα Καλφοπούλου

Καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται σε ορισμένες περιοχές της χώρας κατά τη διάρκεια των απογευματινών ωρών.

02.07.2020 | 15:52

Καιρός σήμερα: Αν και ο καιρός εξακολουθεί να είναι ζεστός με τη θερμοκρασία να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα, σε ορισμένες περιοχές τις απογευματινές ώρες σήμερα αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες. Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά κυρίως της δυτικής Μακεδονίας.

Καταιγίδες θα σημειωθούν και στην Ήπειρο και τη Θεσσαλία. Τοπικές νεφώσεις αναμένεται να αναπτυχθούν από το απόγευμα και στη Θεσσαλονίκη. Αντίθετα ο καιρός στη Αττική θα παραμείνει αίθριος. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ.

Καιρός σήμερα: Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και στα ορεινά, κυρίως της δυτικής Μακεδονίας, θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Έως 37 και κατά τόπους 38 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός σήμερα: Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά, κυρίως της Ηπείρου και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Έως 36 και στα ηπειρωτικά κατά τόπους 37 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και στη Θεσσαλία θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Έως 38 και κατά τόπους 39 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στην Κρήτη η μέγιστη τοπικά 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Έως 37 και κατά τόπους 38 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και τις απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε ακόμη

Μήνυση κατά της 33χρονης κατέθεσε ο πρώην σύζυγός της (vid)
Επίκουρη και με τη βούλα η Περιστέρα (pic)
Τουρισμός για όλους: Παράταση προθεσμίας αιτήσεων – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
Exit mobile version