Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Η αφιέρωση του Μαρτίνς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Η αφιέρωση του Μαρτίνς

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την εξασφάλιση του τίτλου από τον Ολυμπιακό, ανεξαρτήτως της απόφασης του CAS.

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την εξασφάλιση του τίτλου από τον Ολυμπιακό, ανεξαρτήτως της απόφασης του CAS. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ευχαρίστησε τους παίκτες και τον κόσμο ενώ αφιέρωσε τον τίτλο στον πατέρα του. «Είναι πολύ δύσκολο πως πανηγυρίζουμε τον τίτλο χωρίς τον κόσμο. Θέλω να το αφιερώσω στον πατέρα μου που έφυγε πολύ νέος αλλά τον έχω πάντα κοντά μου», τόνισε ο Μαρτίνς και συνέχισε: «Είχαμε ψυχή πρωταθλητή, είχαμε ποιότητα και είχαμε όσα χρειάζονταν για να ήμαστε εδώ. Δουλέψαμε πολύ είχαμε πολλά εμπόδια αλλά είχαμε δύναμη ποιότητα και δουλειά. Ήταν μια θεϊκή σεζόν και ευχαριστώ όλους τους παίκτες. Είμαι περήφανος για αυτούς έμαθα πολλά και είμαι χαρούμενος για αυτούς».

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του δεν σταματάει πουθενά. «Πέρσι η ομάδα ήταν καινούργια χρειαστήκαμε χρόνο. Ο πρόεδρος είδε πως θέλαμε χρόνο αλλά είχαμε καλή ομάδα, του αφιερώνουμε τον τίτλο. Ξέραμε πως μπορούσαμε να τα καταφέρουμε και τα δείγματα φάνηκαν από πέρσι. Υπάρχει και ένας ακόμα κριτής ο κόσμος, μας στήριξε. Τους ευχαριστούμε πως μας στήριξαν σε όλη την προσπάθειά μας και μας βοήθησαν. Ο κόσμος πίστευε σε εμάς και τους ευχαριστούμε», είπε ο Μαρτίνς και κατέληξε: «Δεν σταματάμε πουθενά, συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Ξέρουμε πως θα ονειρευτούμε και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε. Θέλουμε να πάμε σε έναν ευρωπαϊκό τελικό αυτό είναι το όνειρό μας».

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: «Στόχος η 5η θέση»

Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΟΦΗ Γιώργος Σίμος ανέφερε ότι η ομάδα του κυνηγάει την 5η θέση. Επίσης σημείωσε ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. «Όποιος παρακολούθησε αυτό τον αγώνα είναι ευχαριστημένος από αυτό που είδε. Ήταν ένας καλός αγώνας. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα για τη φετινή χρονιά. Ήταν η πιο σταθερή ομάδα και θα πρέπει να ευχηθούμε κάθε καλό για το Europa League», τόνισε ο προπονητής του ΟΦΗ και συνέχισε: «Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε αυτόν τον αντίπαλο. Είχαμε πάρα πολλά θετικά. Μέσα από αυτή τη διαδικασία βλέπουμε τις αδυναμίες μας και προσπαθούμε να βελτιωθούμε για το μέλλον» δήλωσε ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Για το κυνήγι της πέμπτης θέσης, ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε: «Είμαστε υπερήφανοι για τους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια που έχει γίνει από την αρχή της χρονιάς. Έχουμε άλλους πέντε αγώνες, θα συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο, με την ίδια συγκέντρωση. Για να κλείσει η χρονιά όπως θέλουμε και να αρχίσουμε την προετοιμασία για τη νέα χρονιά. Δεν είναι απαγορευτικό να κυνηγάμε τον Άρη. Η πέμπτη θέση είναι ένας ρεαλιστικός στόχος. Γιατί έχουμε πει, ότι από τη θέση που θα τερματίσουμε, θα μπορέσουμε να κοιτάξουμε τη καινούργια χρονιά από μια νέα βάση αλλά για εμάς είναι ένας ρεαλιστικός στόχος και υπάρχει στο μυαλό μας».

Δείτε ακόμη

Ροντρίγκο: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»
Φερέιρα: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»
Το βιολί του ο Ολυμπιακός, 2-1 τον ΟΦΗ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις