Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Σύνθημα ανατροπής

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Σύνθημα ανατροπής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μπάμπης Πουλούτσης

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Η εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ δεν πτόησε τον Ροντρίγκο Σοάρες, ο οποίος έδωσε σύνθημα ανατροπής.

02.07.2020 | 01:26

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Η εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ δεν πτόησε τον Ροντρίγκο Σοάρες, ο οποίος έδωσε σύνθημα ανατροπής. Ο Βραζιλιάνος μπακ του Δικεφάλου σημείωσε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει για τη 2η θέση. Πρόσθεσε επίσης ότι όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να επιτευχθεί ο στόχος του Τσάμπιονς Λιγκ. «Νομίζω ότι βάλαμε τα δυνατά μας. Όταν παίζεις τέτοια παιχνίδια όμως, όπως κάναμε σε ολόκληρη τη σεζόν κάποια πηγαίνουν καλά, κάποια όχι. Ξέρουμε ότι δεν πρέπει να συμβαίνει σε αυτό το επίπεδο και τιμωρηθήκαμε καθώς η εμφάνισή μας δεν ήταν τόσο καλή, όσο στο προηγούμενο παιχνίδι», τόνισε αρχικά ο Ροντρίγκο.

«Το αποτέλεσμα ήταν το χειρότερο δυνατό. Πρέπει να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να πετύχουμε τον στόχο της δεύτερης θέσης. Είναι δύσκολο σίγουρα, γιατί θέλαμε να πάρουμε τη νίκη για να αυξήσουμε τη διαφορά μας από την ΑΕΚ, αλλά δεν ήταν εφικτό», συνέχισε ο Βραζιλιάνος άσος και κατέληξε: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα, δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχουμε ακόμα πέντε παιχνίδια, έχουμε τους ίδιους βαθμούς τώρα και πρέπει να δώσουμε μάχη καθημερινά, καθώς έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι εναντίον τους και κόντρα στις άλλες ομάδες επίσης».

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Αποδοκιμασίες στην Τούμπα!

Μετά την ήττα από την ΑΕΚ εκτυλίχθησαν σκηνές… λαϊκού δικαστηρίου έξω από το γήπεδο της Τούμπας. Φίλοι του ΠΑΟΚ περίμεναν εκτός του γηπέδου και αποδοκίμασαν έντονα τον Πορτογάλο τεχνικό Αμπέλ Φερέιρα. Όπως επίσης και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας κατά την αποχώρησή τους. «Βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα….», ήταν ένα από τα συνθήματα που ακούστηκαν με αποδέκτες τους παίκτες. Το κλίμα στον ΠΑΟΚ είναι πλέον τεταμένο, ωστόσο δύσκολα θα γίνει κάποια… σπασμωδική κίνηση τώρα, αφού απομένουν ακόμη πέντε αγώνες για το φινάλε και η κατάσταση μπορεί να ανατραπεί.

Δείτε ακόμη

Φερέιρα: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»
Το βιολί του ο Ολυμπιακός, 2-1 τον ΟΦΗ!
Προβάδισμα για «αστέρια» η ΑΕΚ, 2-0 τον ΠΑΟΚ!
Exit mobile version