Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Αισιόδοξος ο Φερέιρα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Αισιόδοξος ο Φερέιρα

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Παρά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ, ο Αμπέλ Φερέιρα τόνισε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη για τη 2η θέση.

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Παρά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ, ο Αμπέλ Φερέιρα τόνισε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη για τη 2η θέση. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε ότι υπάρχει προβληματισμός, αλλά και πολλά ματς μπροστά για να αλλάξουν την κατάσταση. «Η αλήθεια είναι ότι ο αντίπαλος στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερος, εμείς δώσαμε πολλά φάουλ και ήταν λογικό να το εκμεταλλευτούν. Στο 2ο μέρος, ισορροπήσαμε αλλά ήμασταν καλύτεροι, πιέσαμε τον αντίπαλο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ, αναφέρομαι στις ευκαιρίες του Μπίσεσβαρ και τη μία του Λάμπρου. Δυστυχώς δεν το πετύχαμε ενώ στη συνέχεια δεχτήκαμε το γκολ από το πέναλτι. Σίγουρα είμαστε προβληματισμένοι αλλά η μάχη δεν τελείωσε ακόμα. Χάσαμε σήμερα μια ευκαιρία, ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος», τόνισε αρχικά ο Φερέιρα.

Για το αν έχει παράπονα από τους παίκτες, ο Πορτογάλος σχολίασε: «Θεωρώ ότι αγωνίζεται καλά, έξω πάντα τους παίκτες μου τους υπερασπίζομαι μέχρι θανάτου. Θα μιλήσουμε με τους παίκτες για το τι έπρεπε να κάνουμε καλύτερα. Νιώθω ότι υπάρχει αρνητική ενέργεια, θα πρέπει να συνεχίσουμε με θετική σκέψη. Δεν έχει τελειώσει τίποτα και πιστεύω πως εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πάρουμε την 2η θέση». Όσον αφορά το τι μπορεί να κάνει για να επιτευχθεί ο στόχος, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε: «Το πρόγραμμα υπάρχει, αυτό που θα πρέπει να κάνουμε, θα πρέπει να υπάρξει καλή αποκατάσταση όχι μόνο στο σωματικό κομμάτι αλλά και στο ψυχολογικό, με τα συνεχόμενα παιχνίδια μας δίνεται η ευκαιρία να δώσουμε μια καλή απάντηση».

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: «Δεν είμαστε φαβορί»

Από την πλευρά του ο Μάσιμο Καρέρα μετά τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ, είπε ότι η ομάδα του δεν φαβορί για τη 2η θέση. «Ήταν ένας μεγάλος αγώνας, δώσαμε λίγες ευκαιρίες στον αντίπαλο. Παίξαμε σωστά με ένταση και είχαμε ορισμένες πολύ καλές ιδέες. Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που μετά την ήττα της Κυριακής καταφέραμε και επιστρέψαμε με μια μεγάλη νίκη», τόνισε ο τεχνικός της ΑΕΚ και πρόσθεσε: «Δεν είμαστε φαβορί για 2η θέση. Κάναμε μια νίκη, απομένουν ακόμα 5 αγώνες. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Δείτε ακόμη

Το βιολί του ο Ολυμπιακός, 2-1 τον ΟΦΗ!
Προβάδισμα για «αστέρια» η ΑΕΚ, 2-0 τον ΠΑΟΚ!
Ώρα έναρξης στην F1, τα πόδια στα πεντάλ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις