Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A’ – αγωνιστικό: Αδιόρθωτη Μίλαν
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A’ – αγωνιστικό: Αδιόρθωτη Μίλαν

Serie A’ - αγωνιστικό: Αβολο 2-2 με την προτελευταία Σπαλ των 10 παικτών οι “ροσονέρι”, διέλυσαν την ουραγό Μπρέσια 6-0 οι νερατζούρι

Serie A’ – αγωνιστικό: Απότομη προσγείωση για την Μίλαν, που έπρεπε να χάσει αλλά κατάφερε να πάρει ισοπαλία στις καθυστερήσεις (2-2) από τη 19η της βαθμολογίας, Σπαλ! Η οποία Σπαλ, μάλιστα, έπαιζε για ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες! Η Σπαλ στο 13’ προηγήθηκε με τον Βαλότι. H Μίλαν αντέδρασε, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες με τον Χακάν Τσαλχάνογλου. Κοντρα στη ροή του αγώνα δέχθηκε και δεύτερο γκολ στο 30’ από τον Φλοκάρι. Επτά λεπτά αργότερα, οι «ροσονέρι» είχαν ακυρωθέν γκολ του Τσαλχάνογλου ως οφσάιντ. Eνα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, η Σπαλ έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ντ’Αλεσάντρο.

Το δεύτερο ημίχρονο η Μίλαν έκλεισε τη Σπαλ στα καρέ της και έχασε σωρεία ευκαιριών. Τελικά το γκολ ήρθε στο 80’ με τον Λεάο. Στο τελευταίο δεκάλεπτο το ματς διεξήχθη στη μεγάλη περιοχή στης Σπαλ και η Μίλαν δικαιώθηκε στο 93’ με αυτογκόλ του Βίκαρι! Σπουδαία νίκη πέτυχε και η Βερόνα, η οποία επιβλήθηκε 3-2 της Πάρμα. Έτσι, έφτασε τους 42 βαθμούς και βρίσκεται στο -1 από τη Μίλαν, η οποία είναι στην 7η θέση (υπό προϋποθέσεις δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο)!

Serie A’ – αγωνιστικό: Νίκη σωτηρίας η “Ντόρια”

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας διπλό πήρε η Σαμπντόρια, που επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Λέτσε. Ενα ντέρμπι παραμονής, στο οποίο και τα τρία γκολ μπήκαν από το σημείο του πέναλτι! Την πρώτη της νίκη μετά τη διακοπή και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο πανηγύρισε η Σασουόλο, που επικράτησε 3-1 εκτός έδρας της Φιορεντίνα, η οποία παραμένει χωρίς τρίποντο και πλησιάζει την επικίνδυνη ζώνη! Νωρίτερα η Ιντερ είχε διαλύσει την ουραγό και καταδικασμένη Μπρέσια 6-0, ενώ Μπολόνια και Κάλιαρι έμειναν στο άβολο 1-1 που ψαλίδισε τις ευκαιρίες και των δύο για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Δείτε ακόμη:

Μαχαίρας στον ΟΠΑΠ: Πώς με εμπιστεύτηκε ο Καρέρα (vid)
Η Μπαρτσελόνα με νέα γκέλα κλώτσησε τον τίτλο πρωταθλήματος
Ασταμάτητες στη μαχη τίτλου Γιουβέντους και Λάτσιο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις