Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Παράδοση σκήπτρων
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Παράδοση σκήπτρων

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Μάχη Ευρώπης στο Σέφλιντ, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Τότεναμ με φόντο ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Με δύο αγώνες πέφτει η αυλαία της 32η αγωνιστικής της Premier League. Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει στο ντέρμπι της κορυφής την Λίβερπουλ στο Έτιχαντ, σε ένα ματς που θα γίνει η αγωνιστική παράδοση σκήπτρων. Από την απερχόμενη πρωταθλήτρια Σίτι στη νέα κυρίαρχο της πρέμιερ λιγκ, την Λίβερπουλ! Σε άλλο αποψινό ματς η σκληροτράχηλη Σέφιλντ κοντράρεται με την Τότεναμ στο «Μπράμαλ Λέιν» με φόντο μια ευρωπαϊκή θέση! Η Σέφιλντ βρίσκεται στην 10η θέση με 44 βαθμούς. Έχει ένα βαθμό λιγότερο από την Τότεναμ και με νίκη σήμερα θα την προσπεράσει. Θα παλέψει για την νίκη, ώστε να συνεχίσει να ονειρεύεται μια θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του χρόνου.

Η ομάδα της Τότεναμ κατέχει την 8η θέση, έχοντας 45 βαθμούς. Βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από την Άρσεναλ και 7 από την πολυπόθητη 5η θέση και το Τσάμπιονς Λιγκ! Οι «πετεινοί», προσπαθούν να καλύψουν την απόσταση από την πρώτη πεντάδα, έπειτα από το κακό πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Θα τα δώσουν όλα για νικήσουν και να παραμείνουν κοντά στο κυνήγι της ευρωπαϊκής εξόδου.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι

Ντέρμπι πρωταθλητών στο Έτιχαντ. Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Λίβερπουλ, σε ένα παιχνίδι απερχόμενου με νέο πρωταθλητή! Δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο ασφαλώς, ο τίτλος έχει κριθεί και η Σίτι δεν έχει κίνητρο γιατί είναι τιμωρημένη από την ΟΥΕΦΑ τη νέα σεζόν. Στο μυαλό αμφότερων βρίσκεται μόνο ο ημιτελικός του FA Cup. Σήμερα, οι “σίτιζενς” θα αγωνιστούν χωρίς τον Έρικ Γκαρσία και τον πρώτο σκόρερ της ιστορίας τους, Σέρχιο Αγουέρο (16 γκολ, 3 ασσίστ). Η Λίβερπουλ προέρχεται από νίκη απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και το μεθύσει τίτλου μετά από 30 χρόνια. Θα αγωνιστεί χωρίς τους τραυματίες Τζέιμς Μίλνερ, Τζοέλ Ματίπ και Σερντάν Σακίρι.

Δείτε ακόμη:

Ματσάρα χωρίς κίνητρο στο Μπέργαμο, για τη σωτηρια η Ουντινέζε
Ολιβέιρα: «Καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ»
Με νίκη …γυαλίζει τον τίτλο για την απονομή η Ρεάλ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις