Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – μπαράζ: Στο 0-0 Βέρντερ-Χάιντενχαϊμ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – μπαράζ: Στο 0-0 Βέρντερ-Χάιντενχαϊμ

Μπουντεσλίγκα – μπαράζ: Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Βέρντερ και Χάιντενχαϊμ στο πρώτο μεταξύ τους μπαράζ για την Μπουντεσλίγκα, στη Βρέμη.

Μπουντεσλίγκα – μπαράζ: Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Βέρντερ και Χάιντενχαϊμ στο πρώτο μεταξύ τους μπαράζ για την Μπουντεσλίγκα, στη Βρέμη. Η Βέρντερ δεν έδειξε ικανή να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλό της σε κανένα σημείο του αγώνα. Πλέον το φάσμα του υποβιβασμού είναι ορθάνοιχτο για τους πράσινους, που θα κληθούν να παίξουν στη ρεβάνς χωρίς τον Μοϊζάντερ. Ο τελευταίος αποβλήθηκε τρία λεπτά πριν τα 90’, ενώ στις καθυστερήσεις λίγο έλειψε να έχουμε και… κηδεία, με τεράστια ευκαιρία που έχασαν οι φιλοξενούμενοι. Η ομάδα του Κόφελντ έδειξε να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι μια κατηγορία πιο κάτω. Απ’ την άλλη η Χάιντενχαϊμ έδειξε ότι θέλει πολύ την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα και πάλεψε σθεναρά ως το φινάλε.

Στο πρώτο μέρος… φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη! Οι δύο ομάδες κοίταξαν κυρίως να διαφυλάξουν τα νώτα τους και δεν απείλησαν ουσιαστικά τις δύο εστίες. Η Βέρντερ προσπάθησε να βρει διαδρόμους, η Χάιντενχαϊμ είχε κλείσει καλά τους χώρους. Αλλά δεν τόλμησε το κάτι παραπάνω. Με αποτέλεσμα να υπάρξουν κάποια μακρινά σουτ κυρίως που δεν βρήκαν στόχο ποτέ. Τα περισσότερα ήταν μάλιστα από την πλευρά των φιλοξενούμενων. Το 0-0 έμεινε μοιραία ως την ανάπαυλα, κάτι που γέμισε με άγχος τους γηπεδούχους. Όχι γιατί δεν σκόραραν, αλλά κυρίως γιατί δεν δημιούργησαν κίνδυνο!

Μπουντεσλίγκα – μπαράζ: Πίεζε, αλλά… μάταια

Στο δεύτερο μέρος η Βέρντερ διατήρησε ξανά την κατοχή και πίεσε περισσότερο την αντίπαλό της. Αλλά… μάταια! Η Χαϊντενχάιμ έδειξε ότι δεν έχει διάθεση για κάτι παραπάνω από το να κρατήσει το μηδέν. Και το έκανε με απόλυτη επιτυχία ως το τέλος. Εξαίρεση μια κεφαλιά του Οζάκο στο 78’ που πέρασε λίγο άουτ και ένα πλασέ του Μπάρτελς που μπλόκαρε ο Μίλερ. Στο 87’ ο Μοϊζάντερ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα, άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο και θα χάσει τη ρεβάνς. Η Χαϊντενχάιμ έδειξε να αναθαρρεί με την εξέλιξη αυτή και λίγο έλειψε να πάρει το προβάδισμα στις καθυστερήσεις. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μπίρμαν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ!

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. (Κόφελντ): Παβλένκα, Γκεμπρέ – Σελασιέ, Βέλκοβιτς, Μοϊζάντερ, Φριντλ (77′ Αουγκούστινσον), Έγκεσταϊν, Μπάργκφρεντε (65′ Γκρος), Κλάαζεν (65′ Μπίτενκουρτ), Οζάκο (84′ Σάρτζεντ), Φούλκρουγκ (65′ Μπάρτελς), Ρασίτσα.

ΧΑΙΝΤΕΝΧΑΪΜ (Σμιντ): Μίλερ, Μπους, Μάινκα, Μπέρμαν, Τόιερκαουφ (83′ Φέρενμπαχ), Σεσά (59′ Κέρσμπαουμερ), Γκρίσμπεκ, Μούλτχαουπ (69′ Σνάτερερ), Ντόρς, Κλάιντνινστ, Τομάλα (69′ Ότο).

Δείτε ακόμη

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις