Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστίνα Μπόμπα γενέθλια: Η εντυπωσιακή τούρτα της συζύγου του Σάκη Τανιμανίδη
LIFESTYLE

Χριστίνα Μπόμπα γενέθλια: Η εντυπωσιακή τούρτα της συζύγου του Σάκη Τανιμανίδη

Μπόμπα γενέθλια: Tα 32α γενέθλιά της γιόρτασε το βράδυ της Τρίτης η Χριστίνα Μπόμπα με καλούς της φίλους αλλά και με τον αγαπημένο της σύζυγο, Σάκη Τανιμανίδη.

Χριστίνα Μπόμπα γενέθλια: Την τιμητική της είχε την Τρίτη η Χριστίνα Μπόμπα καθώς έκλεισε τα 32α γενέθλιά της στο πλευρό του αγαπημένου της συζύγου Σάκη Τανιμανίδη. Η όμορφη ινφλουένσερ ξεκίνησε από νωρίς το πρωί την περιποίηση για τα γενέθλιά της με βόλτα σε γνωστό ξενοδοχείο όπου απόλαυσε ένα μασάζ και την ηλιοθεραπεία δίπλα στην πισίνα παρέα με την φίλη της Βάσια Κωσταρά, ενώ το βράδυ διασκέδασε σε Bar Restaurant στο κέντρο της Αθήνας. Κατά τη διάρκεια της λαμπερής βραδιάς μια εντυπωσιακή τούρτα έκανε την εμφάνισή της. Η Χριστίνα Μπόμπα έκλεισε τα μάτια και έσβησε τα κεράκια κάνοντας τη δική της ευχή για τα γενέθλιά της. Ως λάτρης των social media θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους και δημοσίευσε ένα σχετικό στιγμιότυπο από τη βραδιά στο instagram.

Από κει και πέρα να αναφέρουμε ότι στο πλευρό της βρέθηκαν τόσο η κουμπάρα της, Μαρίνα Βερνίκου όσο και φίλοι της όπως ο John Καγιούλης και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Στη λεζάντα έγραψε: “Μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου! Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας! #birthdaygirl #happybirthday”.

 

Δείτε ακόμη

Ο νέος σύντροφος της Ελεονώρας Ζουγανέλη – Πού τον ξέρει η Τσιμτσιλή (video)
Η συγκίνηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου on air – Τα σχόλια για Σκορδά
Βγήκε σεργιάνι στα κοσμικά Ματογιάννια η Κιάρα Μαρκέζη! (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις