Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νόνη Δούνια επέτειος: 16χρόνια ερωτευμένοι η βουλευτής της ΝΔ με τον σύζυγό της Κυριάκο Μουρατίδη
LIFESTYLE

Νόνη Δούνια επέτειος: 16χρόνια ερωτευμένοι η βουλευτής της ΝΔ με τον σύζυγό της Κυριάκο Μουρατίδη

Νόνη Δούνια επέτειος: Η όμορφη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ευχήθηκε δημόσια στον σύντροφό της για την επέτειο γάμου τους.

Νόνη Δούνια επέτειος: Δεκαέξι χρόνια γάμου συμπληρώθηκαν από τον γάμο της Νόνης Δούνια με τον Κυριάκο Μουρατίδη. Το μοντέλο φρόντισε να μας ενημερώσει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram σαν σήμερα, το 2004 το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια όμορφη τελετή παρουσία συγγενών και φίλων στις Σπέτσες. Το μοντέλο έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον αγαπημένο της καθώς έχουν δύο παιδάκια ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Η βουλευτής Α΄Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας κοινοποίησε αναμνηστικές φωτογραφίες με τον σύζυγό της, Κυριάκο Μουρατίδη, σχολιάζοντας στην ανάρτησή της: “1/7/2004 16 χρόνια γάμου! Μαζί σε όλα. Όλα εκείνα που κάνουν αυτή τη σχέση δυνατή… την κάνουν να αντέχει στο χρόνο με ένα μαγικό, μοναδικό τρόπο. Σύντροφοι αλλά και φίλοι, με αμοιβαίο θαυμασμό αλλά και σεβασμό. Εύχομαι να χαμογελάμε πάντα όπως εκείνη την βραδιά”.

Από κει και πέρα να αναφέρουμε ότι σε παλαιότερη συνέντευξή της η Νόνη Δούνια είχε αναφερθεί στον σύζυγό της και είχε πει για αυτόν ότι: ” Ο σύζυγός μου είναι το στήριγμά μου. Και από τους δύο χρειάζεται θετική διάθεση και προσοχή στην καθημερινότητα. Αν βρίσκεις κάθε μέρα ένα 5λεπτο , 10λεπτο με τον άνθρωπό σου κάνει τη διαφορά, κάτι που θα βρεις σε ένα πορτοφόλι που θα ανοίξει. Μπορεί να είναι κάτι που του έχεις αφήσει στο ψυγείο όταν έρθει. Προσπαθώ να τα κάνω! Πίνουμε τον καφέ μας κάθε πρωί στο μπαλκόνι λέγοντας τα δικά μας”.

Δείτε ακόμη

Τι απαντά ο Άρης Μακρής για την αποχώρησή του από την παράσταση (vid)
Η τούρτα – υπερπαραγωγή της Χριστίνας Μπόμπα για τα γενέθλιά της (pic)
Ο νέος σύντροφος της Ελεονώρας Ζουγανέλη – Πού τον ξέρει η Τσιμτσιλή (video)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις