Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελεονώρα Ζουγανέλη σχέση: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος ( vid )
LIFESTYLE

Ελεονώρα Ζουγανέλη σχέση: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος ( vid )

Ελεονώρα Ζουγανέλη σχέση: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες για τον σύντροφο της τραγουδίστριας.

Ελεονώρα Ζουγανέλη σχέση: Σελίδα στη ζωή της γύρισε η Ελεονώρα Ζουγανέλη και, σύμφωνα με αποκαλύψεις, είναι ερωτευμένη με γνωστό δικηγόρο.Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν φωτογραφίες με τον νέο αγαπημένο της και η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες για τον σύντροφο της τραγουδίστριας.  Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, Happy Day ότι τον γνωρίζει προσωπικά, της τον έχει συστήσει ο σύζυγός της ο Θέμης Σοφός και είναι ένας εξαιρετικός δικηγόρος! Συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε: «Είναι ο Σπύρος Δημητρίου. Προσωπικά τον γνωρίζω. Μου τον έχει συστήσει ο Θέμης. Επικοινώνησε μαζί μας και η Ζήνα Κουτσελίνη που μας είπε πως τον έχει φιλοξενήσει συχνά στις εκπομπές της. Είναι πολύ καλό παιδί και πολύ καλός δικηγόρος της νέας γενιάς»!

Ο φωτογραφικός φακός του «ΟΚ!» την απαθανάτισε με τον νέο γοητευτικό –δικηγόρο στο επάγγελμα- σύντροφό της σε απόδρασή τους στα Κουφονήσια και οι δυο τους έδειχναν να είναι πολύ δεμένοι. Στο video, που προβλήθηκε αναφέρεται πως το ζευγάρι πέρασε μαζί τις διακοπές του στα Κουφονήσια, με τους φωτογράφους να τους απαθανατίζουν σε τρυφερές στιγμές. Όπως αναφέρεται μάλιστα στο δημοσίευμα, η Ελεονώρα ταξίδεψε στις Κυκλάδες στις 22 Ιουνίου, μόνη της και λίγο αργότερα έφθασε στο νησί ο σύντροφός της για να της κάνει έκπληξη.

Ελεονώρα Ζουγανέλη σχέση: Τι είναι αυτό που την γοητεύει στον έρωτα και στην αγάπη

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της είπε «Τείνω τα τελευταία χρόνια να πιστεύω ότι μας γοητεύουν πράγματα διαφορετικά κάθε φορά ανάλογα με τη φάση που είμαστε. Σίγουρα, κάτι που με γοητεύει είναι η καλοσύνη των ανθρώπων. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι πάντα οι συνθήκες τέτοιες ώστε να συμβεί κάτι τέτοιο. Αλλά η αλήθεια είναι πως η καλή συμπεριφορά και η αποδοχή με κάνει να πιστεύω ότι ο άλλος που έχω απέναντι μου είναι ένας άνθρωπος που έχει ισορροπήσει κατά κάποιο τρόπο με τον εαυτό του. Και αυτό με γοητεύει. Μου αρέσει να συμπεριφέρονται με ευγένεια οι άνθρωποι και να είναι καλοπροαίρετοι. Δεν μου αρέσει η καχυποψία, δεν μου αρέσει το να ψάχνεις να βρεις το κακό και τα ελαττώματα στους άλλους».

Σε ερώτηση αν ο πατέρας της, ο Γιάννης Ζουγανέλης της έχει δώσει κάποια συμβουλή που έχει κρατήσει σαν “φυλαχτό”, είπε πως «Ο πατέρας μου είναι ένας άνθρωπος γενικώς που θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω αρκετά ελεύθερο και όχι πολύ του “να δίνει συμβουλές”. Παρόλα αυτά έχει μπει στη διαδικασία, νομίζω ότι όλοι οι γονείς αισθάνονται κάπως υποχρεωμένοι να δίνουν συμβουλές στα παιδιά τους … είναι άνθρωποι που στο τέλος της ημέρας θεωρώ ότι έχουν φερθεί καλά. Είναι άνθρωποι με αξίες, με ήθος, με αγάπη για τους άλλους. Ακόμα και αν έχουν κάνει λάθος, αν έχουν πληγώσει ο ένας τον άλλον ή αν έχουν πληγώσει κάποιον άλλον η κατάληξη είναι ότι έχουν μια θετική εικόνα και για τους ανθρώπους και για τη ζωή. Αυτή είναι η στάση τους και αυτό κρατάω σαν συμβουλή».

Spyros_Dimitriou

Δείτε ακόμη

Η συγκίνηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου on air – Τα σχόλια για Σκορδά
Βγήκε σεργιάνι στα κοσμικά Ματογιάννια η Κιάρα Μαρκέζη! (vid)
Στην Κρήτη η Τούνη – Δεν σταματά να “βομβαρδίζει” το Instagram με καυτές φωτογραφίες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις