Αθήνα

°C

Τετάρτη

20

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άρης Μακρής αποχώρηση: Η απάντηση του νεαρού καλλιτέχνη για τα όσα ακούγονται γύρω από το όνομα του το τελευταίο 24ωρο
LIFESTYLE

Άρης Μακρής αποχώρηση: Η απάντηση του νεαρού καλλιτέχνη για τα όσα ακούγονται γύρω από το όνομα του το τελευταίο 24ωρο

Άρης Μακρής αποχώρηση: Τη δική του απάντηση σχετικά με τα όσα είπε η Μαρία Ιωαννίδου για την αποχώρηση του από την παράσταση "το κλουβί με τις τρέλες" έδωσε ο νεαρός καλλιτέχνης.

Άρης Μακρής αποχώρηση: Τη δική του απάντηση έσπευσε να δώσει ο Άρης Μακρής αναφορικά με τα όσα ακούγονται το τελευταίο 24ωρο σχετικά με την αποχώρησή του από την θεατρική παράσταση “το κλουβί με τις τρελές”. Σε δηλώσεις της χθες η ηθοποιός Μαρία Ιωαννίδου είχε αναφέρει πως ο νεαρός καλλιτέχνης ζήτησε ένα εκατομμύριο ευρώ για να συμμετάσχει στην παράσταση. Ωστόσο, ο ίδιος ήρθε να βάλει τέλος στις φήμες για τις υπερβολές που ακούστηκαν γύρω από το όνομα του αναφέροντας πως αυτό που είπε η γνωστή ηθοποιός δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ο Άρης Μακρής εξήγησε γιατί είπε τελικά όχι στην πρόταση: “Γενικά, το κριτήριο μου σε όποια δουλειά είναι να κάνω, είναι το πόσο χαρούμενος θα είμαι μέσα από αυτή τη δουλειά. Αυτό καθορίζεται από πολλούς παράγοντες, από ποιους συνεργάζομαι, από το έργο… Το συγκεκριμένο έργο μου αρέσει πάρα πολύ, θα ήθελα να το κάνω και γι’ αυτό μπήκα στη διαδικασία να το συζητήσω. Επειδή οι παραστάσεις είναι πάρα πολλές, θα ξεκινήσουν από Σεπτέμβρη Οκτώβρη και θα είναι Τετάρτη με Κυριακή και ξέρω πόσο σε κόβει από άλλα πράγματα που θέλω να κάνω αυτή τη σεζόν, ήθελα τουλάχιστον να αντικατοπτρίζεται αυτή η δουλειά σε κάτι που θα μου έδινε χαρά. Αυτό που μου πρότειναν δεν θα μου έδινε χαρά και αυτό εξέφρασα”.

 Ιωαννίδου: Ο Άρης Μακρής έφυγε από το “Το κλουβί με τις τρελές” επειδή ζήτησε 1 εκατομμύριο ευρώ

Η Μαρία Ιωαννίδου δήλωσε πως ο Άρης Μακρής αποχώρησε από τη θεατρική παράσταση “Το κλουβί με τις τρελές”, επειδή ζήτησε 1 εκατομμύριο ευρώ. Τι απαντά ο ίδιος ο καλλιτέχνης; “Δεν ξέρω γιατί το είπε. Δεν θα είμαι. Μου το έστειλαν κάποιοι φίλοι μου και γελάσαμε. Προφανώς δεν είναι αλήθεια. Από ποιον να ζητήσω ένα εκατομμύριο και ποιος να μου το δώσει; Μακάρι να μπορούσα να ζητάω ένα εκατομμύριο”.

Δείτε ακόμη

Η τούρτα – υπερπαραγωγή της Χριστίνας Μπόμπα για τα γενέθλιά της (pic)
Ο νέος σύντροφος της Ελεονώρας Ζουγανέλη – Πού τον ξέρει η Τσιμτσιλή (video)
Η συγκίνηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου on air – Τα σχόλια για Σκορδά
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις