Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Εκτός ο Ραντζέλοβιτς
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Εκτός ο Ραντζέλοβιτς

Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Απρόοπτο προέκυψε στον Ολυμπιακό εν όψει της αποψινής αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, καθώς εκτός θα μείνει ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Απρόοπτο προέκυψε στον Ολυμπιακό εν όψει της αποψινής αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, καθώς εκτός θα μείνει ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ο Σέρβος εξτρέμ ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση, κατά το πρωινό ξεμούδιασμα των ερυθρολεύκων, και έμεινε τελικώς εκτός αποστολής. Ο 22χρονος άσος, που μετράει φέτος 25 συμμετοχές, τρία γκολ, δύο ασίστ, είχε θέμα από το ματς με την ΑΕΚ. Το ντέρμπι του είχε αφήσει ενοχλήσεις στη μέση, τις οποίες ένιωσε ξανά σήμερα το πρωί. Από τον Ολυμπιακό αποφάσισαν να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του. Έτσι προτιμήθηκε να μείνει εκτός για το ματς με τον ΟΦΗ, για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Την ίδια στιγμή ένα δημοσίευμα από την Τουρκία φέρνει τον Ομάρ Ελαμπντελαουί προ των πυλών της Γαλατάσαραϊ! Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Σουλεϊμάν Ροντόπ, ο Νορβηγός άσος ήρθε σε συμφωνία με την τουρκική ομάδα. Ο Ομάρ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για να μείνει ως το τέλος της σεζόν. Ωστόσο, προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία κουβέντα για την επόμενη ημέρα. Έτσι, δεν αποκλείεται να δούμε τον Ομάρ να μετακομίζει μετά το τέλος της φετινής χρονιάς στην «Τζιμπομ». Εξάλλου, παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό από χθες και ο Εμρέ Μορ. Μάλιστα, ο πρώην ερυθρόλευκος ταξίδεψε ήδη στην πατρίδα του, την Τουρκία.

Σούπερ Λιγκ – Παναιτωλικός: Σοκ με Ντάουντα!

Μεγάλο «σοκ» υπέστησαν στον Παναιτωλικό με τον Αμπιόλ Ντάουντα, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν! Ο Νιγηριανός φορ, που τραυματίστηκε στη φάση του γκολ ισοφάρισης απέναντι στον Αστέρα, συνέχισε να αγωνίζεται ως το 73’. Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν θλάση τρίτου βαθμού στον προσαγωγό και έτσι μένει εκτός για τη συνέχεια. Ο 32χρονος επιθετικός μετράει φέτος 7 γκολ σε 13 ματς από τον Ιανουάριο, όταν και αποκτήθηκε από την ΑΕΛ. Έτσι, ο Παναιτωλικός θα στερηθεί ένα πολύτιμο όπλο για τα ματς με Ατρόμητο, Πανιώνιο και Βόλο που θα κρίνουν την παραμονή στην κατηγορία.

Δείτε ακόμη

Αποχωρήσεις σε Βόλο, Τρίπολη, Ξάνθη
Ισπανία: Τελευταίες ευκαιρίες για 7άδα και σωτηρία
Κλασικό λονδρέζικο ντέρμπι με φόντο τετράδα και υποβιβασμό!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις