Serie A – προαναγγελία: “Ρέστα” Ευρώπης/παραμονής

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: “Ρέστα” Ευρώπης/παραμονής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Serie A - προαναγγελία: Φιορεντίνα και Σασουόλο χωρίς άγχος και κίνητρο, αλλά σε πέντε μέτωπα θα διεξαχθούν ματσάρες… αίμα και άμμος για Ευρώπη ή σωτηρία

01.07.2020 | 12:03

Serie A – προαναγγελία: Έντονη δράση σήμερα στην Ιταλία. Στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής της Serie A. Η Μίλαν αντιμετωπίζει την Σπαλ εκτός έδρας, σε ένα ματς με φόντο την Ευρώπη. Την ίδια ώρα, η Λέτσε υποδέχεται την Σαμπντόρια σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για την παραμονή των δύο ομάδων. Η Ιντερ αντιμετωπίζει την προτελευταία Μπρέσια, ενώ η Φιορεντίνα και η Σασουόλο συνθέτουν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον αγωνιστικά ζευγάρι χωρίς όμως εμφανές κίνητρο. Στη Βερόνα, τέλος, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Πάρμα σε ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι για τους στοχους και των δύο!

Η Μπολόνια υποδέχεται την Κάλιαρι στο Στάδιο Ρενάτο Νταλάρα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 11η θέση με 37 βαθμούς και έχει ένα βαθμό διαφορά από την Κάλιαρι, που βρίσκεται στην 10η θέση. Οι δύο τους θα κοντραριστούν για την νίκη σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό κίνητρο. Η ομάδα της Μπολόνια, βρίσκεται 8 βαθμούς πίσω από την Νάπολι που κατέχει την 6η θέση και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από την άλλη, η Κάλιαρι κατέχει την 10η θέση και έχει το πάνω χέρι στην μεταξύ τους κόντρα. Έχει κάνει μια καλή χρονιά και θέλει να την εξαργυρώσει βγαίνοντας στην Ευρώπη το σύνολο του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

Serie A – προαναγγελία: Ίντερ – Μπρέσια

Η Ίντερ υποδέχεται την Μπρέσια ένα ματς που και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 3η θέση με 61 βαθμούς. Έχει 7 βαθμούς διαφορά από την Λάτσιο που κατέχει την 2η θέση με 68 βαθμούς. Οι “νερατζούρι” θέλουν την νίκη για να έρθουν πιο κοντά στην ομάδα της Ρώμης και να πάρει μία διαφορά ασφαλείας από την Αταλάντα που την κυνηγάει.

Η Μπρέσια βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού, αφού κατέχει την 19η θέση με 18 βαθμούς. Θα παλέψει με νύχια και με δόντια για την νίκη και θα είναι δύσκολο εμπόδιο για την Ίντερ. Με το θετικό αποτέλεσμα, μειώνει στους 4 βαθμούς από την Λέτσε και συνεχίζει να ελπίζει για την παραμονή της στην Serie A.

Serie A – προαναγγελία: Φιορεντίνα – Σασσουόλο

Παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό κίνητρο είναι αυτό ανάμεσα στην Φιορεντίνα και την Σασσουόλο. Οι “βιόλα” ,οι οποίοι , δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες της φετινής σεζόν. Οι γηπεδούχοι διανύουν μια κακή σεζόν, καθώς, έχουν μαζέψει 31 βαθμούς και βρίσκονται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Θα παραταχθούν χωρίς ιδιαίτερες απώλειες και θα παίξουν για μια νίκη γοήτρου.

Από την άλλη, η Σασσουόλο βρίσκεται στην 12η θέση με 3 βαθμούς διαφορά από την Φιορεντίνα. Φέτος, κάνει μια μέτρια σεζόν, μένοντας στα ρηχά. Μετά το restart, δεν έχει μπορέσει να βρεί ρυθμό, αφού έχει μια ήττα και δύο ισοπαλίες. Σήμερα, θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες αμυντικούς Φίλιππο Ρομάνια και Τζέρεμι Τολιάν.

Serie A – προαναγγελία: Βερόνα – Πάρμα

Παιχνίδι έντονου βαθμολογικού ενδιαφέροντος και με πολύ ζουμί, το αποψινό. Οι δύο ομάδες κοντράρονται όλη την σεζόν και αυτό φαίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Οι γηπεδούχοι είναι ισόβαθμοι με την Πάρμα, έχοντας 39 βαθμούς. Θέλουν την νίκη σήμερα για να παραμείνουν κοντά ή και να ισοφαρίσουν την Μίλαν που βρίσκεται στην 7η θέση και αγωνίζεται την ίδια ώρα.

Οι φιλοξενούμενοι είναι στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 39 βαθμούς. Προηγούνται στην διαφορά γκολ με 38-35 έναντι σε 34-32. Έχουν 3 βαθμούς διαφορά από την Μίλαν και σήμερα η νίκη είναι μονόδρομος, αν θέλουν να ελπίζουν σε μια ευρωπαϊκή έξοδο. Δεν έχει βρεί τον ρυθμό της μετά την επανέναρξη, έχοντας μία ισοπαλία, μία νίκη και μία ισοπαλία.

Serie A – προαναγγελία: Λέτσε – Σαμπντόρια

Παιχνίδια σωτηρίας για τις δύο ομάδες. Η Λέτσε υποδέχεται την Σαμπντόρια σε ένα do or die ματς. Οι γηπεδούχοι κατέχουν 18η θέση με 25 βαθμούς. Έχουν ένα βαθμό διαφορά από την ομάδα της Γένοβας και με νίκη σήμερα απομακρύνονται από την ζώνη του υποβιβασμού. Θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές, καθώς η ομάδα έχει πολλές απουσίες.

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 16η θέση με ένα βαθμό διαφορά από την Λέτσε. Έχουν το πάνω χέρι στην μεταξύ τους κόντρα, κάτι που θέλουν να αποδείξουν σήμερα. Θα μπουν μόνο για την νίκη σήμερα και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις απουσίες των γηπεδούχων.

Serie A – προαναγγελία: Σπαλ – Μίλαν

Το ματς της βραδιάς ανάμεσα στην Σπαλ και την Μίλαν έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος με 18 βαθμούς. Θέλουν να βάλουν δύσκολα στην Μίλαν και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, που, θα την κρατήσει στο κόλπο της παραμονής.

Από την άλλη, η Μίλαν βρίσκεται στην 7η θέση με 42  βαθμούς και έχει 3 βαθμούς διαφορά από την 6η Μίλαν. Θέλει να περάσει το εμπόδιο της Σπαλ και να ισοβαθμίσει με την κυπελλούχο Ιταλίας. Επίσης, με την νίκη σήμερα θα μπορέσει να απομακρυνθεί από τους κυνηγούς της.

Δείτε ακόμη:

Μαχαίρας στον ΟΠΑΠ: Πώς με εμπιστεύτηκε ο Καρέρα (vid)
Η Μπαρτσελόνα με νέα γκέλα κλώτσησε τον τίτλο πρωταθλήματος
Ασταμάτητες στη μαχη τίτλου Γιουβέντους και Λάτσιο!
Exit mobile version