Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Κιμ Καρντάσιαν νέα: Και επισήμως κοκκινομάλλα η KKW
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κιμ Καρντάσιαν νέα: Και επισήμως κοκκινομάλλα η KKW

Κιμ Καρντάσιαν νέα: Περίοδος αλλαγών για την πασίγνωστη οικογένεια Καρντάσιαν - Τζένερ και η Κιμ δεν θα μπορούσε να απουσιάζει.

Κιμ Καρντάσιαν νέα: Περίοδο αλλαγών περνάει το σόι Kardashian – Jenner. Η Khloe είναι άλλος άνθρωπος, η Kylie κυκλοφορούσε μέχρι πρότινος κατάξανθη, τώρα το «γύρισε» σε powder pink, ενώ με τη σειρά της η Kim αποφάσισε να κάνει και εκείνη μία ακόμη αλλαγή στα μαλλιά της. Ισχύει, στο τέλος δε θα ξέρουμε πώς να τις περιγράψουμε. Όπως και να έχει, τη «μεταμόρφωση» την ανακαλύψαμε στα stories της τηλεπερσόνας, όπου εμφανίστηκε με κατακόκκινο μαλλί.

Σύμφωνα με τον επί χρόνια προσωπικό της hairstylist, Chris Appleton, ο οποίος λίγο αργότερα δημοσίευσε ένα βίντεο στο δικό του λογαριασμό στο Instagram, δεν πρόκειται για περούκα, αλλά για κανονικότατη αλλαγή.

Κιμ Καρντάσιαν νέα: Το καστανό της πάει καλύτερα

Μετά την Emily Ratajkowski, την Kaia Gerber και την Kylie Jenner, που απαρνήθηκαν τη χαρακτηριστική καστανή κουπ τους για ένα ξανθό πλατινέ look, τώρα και η Kim Kardashian τόλμησε τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. Η ριάλιτι σταρ και beauty mogul, η οποία λατρεύει να πειραματίζεται με τα μαλλιά της, αυτή τη φορά επέλεξε το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά και φορώντας ένα neon πορτοκαλί crop top πόζαρε για τους διαδικτυακούς της φίλους… Εμείς πάντως, συνεχίζουμε να επιμένουμε ότι το καστανό είναι χρώμα της…

Δείτε ακόμη

Κέτι Πέρι: Ο χωρισμός της από τον Ορλάντο Μπλούμ και η κατάθλιψη
Η Δρόσω αναγκάζεται να αποδεχτεί τη σκληρή πρόταση της Μυρσίνης
Pamela Anderson: Ποζάρει ημίγυμνη και παραμένει το απόλυτο sex symbol ( pic )

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις